Znači da je bila neka kladionica blizu mene, u trenutku pisanja svog posta, stavio bih sve što imam na to da ćeš se baš ti javiti i baš za taj dio teksta. Dakle bio je zicer. 
Ne kažem da nisi upravu, ali ja kad sam pričao o grafičkom pomaku više sam mislio na taj bum kojeg je Crysis stvorio kada je izišao. Znaš, sigurno se i sam sjećaš, nekako samo je igra izišla i bila grafički powerhouse. Nije bilo: Crysis je najveći AAA krš svih vremena, neki odbor odobrio je ps2/xbox/gc verzije i nije bilo, yeah, daćemo vam kroz milion dodatnih updatea dodatne grafičke postavke sljedećih godina.
Naravno skidam kapu CD projeku sto su se uspjeli izvuci iz tih govana na kraju, ali kuzis sta hocu reci?
Imao si trailer, Jeremy Soul muziku, nakon toga demo koji je dolazio na PCPlayu ili gdje već i igra je izišla.
Bum, samo si se mogao diviti grafici preko slika. Znao si da pitanje kad će tko moći to pokretati. Nije džabe toliko popularan Can it run Crysis meme.
Cyberpunk iz tog razloga ne svrstavam u tu kategoriju. I kao što sanzo kaže, pitanje da li ćemo ikad vidjeti takvo nešto.