Ovo je moj kanal na Youtube gdje radim razne, vecinom gaming related retrospektive, guideove i muzicke video edite.
Editiram u Lightworksu vec duze godina iz zabave. Audio Editiram u MAGIX Music Maker i Audacity.
Nobody gave a flying fuck u CP2077 threadu, pa ću ovdje postati
Inspirirala me istoimena outro pjesma iz Phantom Liberty i slozio sam iz hrpe materijala, starog i novog, parminutni cinematic video koji pokriva od prvog trejlera do prakticki zadnje 2.21 verzije. Sad s novim poboljsanjima je pravi cinematic eye candy.
Tko nije do sad odigrao (vjerojatno ima dosta) stvarno vrijedi odigrati i igrati.
Ja jos otkrivam nove stvari nakon tko-zna-koliko sati igre. Naravno, tko ima mogucnosti, uz modove je jos bolje.
Dosta truda je islo u ovo, modova, editanja itd, Pa ako vam se svidi bacite lajk.
Jedino sto je YT odlucio da je 18+ because Cyberpunk i malo spicy, jbg. Pa sam napravio dvije verzije
Originalno sam postao u PCMR temi, zaboravio prakticki da sam otvorio topic za ovo.
Napravio po prvi put pjesmu, nije bas bilo jednostavno, cak i ako izuzmem pravljenje muzike, samo podesavanje zvuka nakon (tzv. mastering) je toliko kompleksno i tehnicki i vremenski zahtjevno( nije cudo da postoje Sound Engineers koji se samo time bave), i ajd na kraju je ispalo ok. Nadam se.
Naravno i pripadajuci spot je morao ici, a najlakse mi ga je bilo snimiti/napraviti u Cyberpunku, iako je ito zahtjevalo dosta vremena.
Da skratim, evo ga:
somethingwrong je promijenio naslov Nova Preem - Moj Youtube kanal.
stitrek je, Satisfaction je inspirirao ovaj izletr u glazbene vode
Uz naravno ogromnu ljuba za 80's muziku
Krenuo sam sa mislju da napravim remix, napravio ga, nije cak ni toliko los bio, ali sam sve bacio i krenuo sam od 0 prakticki. napisao text, koji sam sintetizirao sa text to voice i "umelodio" ga.
Ogroman mi je problem sto na svim slusalicama koje imam muzika ima ogromne razlike(bilo koja) pa je najbolje koristiti neutralne(studio ) slusalice koje nemaju nikakav dodani bass i slicno.
Druga stvar je sto nakon svega da bi udovoljio standardima Youtube i SoundClouda moram masterati na -14 LUFSa, sto je dosta tiho u odnosu na veliku vecinu YT videa, i gledati da se ne izgube detalji i snaga u pjesmi taj proces je super tezak.
Probao sam na 3-4 slusalice, TVu, studio zvucnicima od sina i mobitelu i svugdje zvuci drukcije
Nadam se da je ok ispalo
EDIT: Serja obozavam.sigurno u top 2 pjevaca ikad. kakva jebena stvar, nisam imao pojma za ovo WTF
Loading...
Something went wrong while trying to load the full version of this site. Try hard-refreshing this page to fix the error.