wooddiebone Ja imam G403 koji je zamjenio G503 jer je bio pretežak. Razmišljao sam o G Pro X Superlight, ali to je bilo kad je kodara bila dobra. Ako bude opet nekad dobra kodara možda i uzmem, al u globalu G403 je najbolji kaj sam imao do sad.
Deadwalker Za gejmanje koristim Logitech Pro X. Mislim da je to najbolji miš kojeg sam ikada koristio, poslije legendarnog MX 518. Što se tiče posla, s vremenom sam se naviknuo na fantastičan trackpad kojeg ima Macbook Pro pa miš de facto više niti ne koristim u kontekstu posla.
Tuhy Kaiserus Basilisk ultimate Ovo je također moj kućni miš već nekih 4-5 godina. Isprobaval sam dok nisam našal onog kaj mi najviše paše po dizajnu i da mi je ok položaj ruke. Ovaj mi lego fenomenalno. Na poslu je Redragon Mirage M690, čist oke žični / bežični miš za tu cijenu po kojoj se da nabavit.
moschus Fenix horizontalni scroll isprogramiran kao volume control jer cesto slusam radio ili gledam yt na kompu i to mi je onda cesto potrebno. Gesture bas ne koristim, ima dovoljno gumbica da mi to ne treba. Jedan mi za za minimize prozora, jedan za close a neke sam jos dodatno programirao zavisno od aplikacije. Wheel koji sam prelazi iz klik-klik moda u smooth vrrnji kad ga brze okrenes je fantazija. Mis je stvarno top, mogao bi biti mozda malo manji ali ne smeta
Brijac HyperX Pulsefire Dart - bio na nekoj brutalnoj akciji u HG Spotu i iako do tad nisam koristio bežične miševe rekoh idem probati.. preporodio se. Nikad više žični miš neću koristiti.
StarFox_N Brijac Bežični miševi su jako napredovali posljednjih godina. Kada vidiš da dosta profesionalnih igrača koristi bezične sve je jasno.
yakuza_stinger Sharkoon Skiller - služi svrsi već par godina. Kad crkne, zamjenit ću ga nekim bežičnim, da vidim hoće li to bit otkrivenje kao kod Brijača
TITANXIS Mišu otrgneš repeka i imaš bežičnog Mišeka. Ja koristim momentalno neki noname jednostavan koji je bio u paketu sa videonadzorom. Malen je i žični. Brz je i zbilja mi je odličan. Kad ode na vječna lovišta čeka ga na klupici jedan Logitechov bežićni kojeg sam kupil sa tipkovnicom da ga zamjeni. Od Logitecha mi je sve gladi bradu. To je brend koji volim za periferiju city. Od webice pa do zvučnog 5.1 sistema.