weky tvoje vičer provokacije su na razini Hideeovih patika.
CD Projekt je znao da će Ciri kao glavni lik u Witcheru 4 izazvati kontroverze, ali pravda svoju odluku
- Uređivano
Deadwalker potvrdeno je, Doug je vec angaziran za cetvorku.
@fensisuperstar Geralt je dobio svoj kraj u BaW, tamo cuga vrhunska vina i odmara. To bi barem trebali znati oni koji su odigrali
- Uređivano
chono znam da je, nadam se da će biti još neka dionica s njim osim da ga vidimo samo u cinematicsima.
Meni je svejedno, dosta sam ga gledao
- Uređivano
Ti si glasač HDZa tak da ti niko ne mora nikakve paralele udarati
Lara nema posinka koji po loreu perfektno upada u ulogu nasljednika i nositelja Tomb Raider serijala i s kojim smo kao pivotalnim likom igrali dobru šnitu najbolje igre u serijalu.
maverick Jasno
U Ghost of Yotei je glavni lik isto žena.
Jordan in Intergalactica je ćelava, Ciri se seciraju kosti lica kako piše u članku…
Zanima me koju će zamjerku naći protagonistici Yoteija.
Vjerojatno to što je žena će biti dovoljno.
StarFox_N već su našli čim je igra najavljena
StarFox_N Zanima me koju će zamjerku naći protagonistici Yoteija.
Nista strašno, voli bukkake.
1) Geralt
2)
3)
4)
5) Ciri
Ček, ima neka kontroverza? What the hell?
Ciri izgleda predobro, onaj VA novi i line pogotovo na kraju "There are no Gods here… There are only monsters."… najezio sam se.
Yall trippin'
Isuse pa ti si veći frik od ove ekipe u chatu.
Ti stvarno odvajaš vremena za analizu nemoderiranog chata nekog streamera?
Mislim da ću od sad trošit puno manje vremena na rasprave s tobom.
wooddiebone Mislim da ću od sad trošit puno manje vremena na rasprave s tobom.
Evo još ne mogu doći sebi od razočarenja
somethingwrong bitno da asmongold nije srao po igri. Njegov chat uvijek piše sranja, ali na kraju dana, to su copypaste spamovi. Većinom završe u banani. Pogledaj koliko je lik banao ljudi. Ima vjv najveći ban appeal request na svijetu.
- Uređivano
Na stranu borbe, i mene je isto dosta smetala na početku ali sam se navikao, nije najbolja ali je dovoljno dobra. Ja bih više volio da ubace neki sustav nadogradnje postojećih oružja ako ti perk paše, a ne baciti mač u škrinju i zaboravit za njega. Transmog sistem bi isto jako dobro došao jer ina nekih oklopa koji fantasticno izgledaju a imaju sranje statove.
- Uređivano
Ma budi ti sarkastičan i snappy kolko god hoćeš.
Licemjer si ako misliš da si imalo drugačiji od ikoga u asmonovom chatu.
Napravi još koji takav video, vidim da na tom contentu dobivaš drastično više pregleda. Sigurno ti to nije bila namjera, jel tako?