herc Tuhy Meni jedan od dražih trailera, jedva čekam zaigrati ovo! Više se veselim ovome nego nekim tamo AAA naslovima.
Tuhy Zaigralo srce odmah na otvorenju kad sam vidjel trailer, al mi je krivo što nije najavljen Ninja Gaiden 4. Jbga, možda kroz koju godinu… rokat će se ovo, bit će roba.
Legendary_Hero herc Slažem se i nadam isto tako povratku novoj ili barem remaster i remake-ovima Dino Crisis i Parasite Eve igrama.
fensisuperstar Tuhy Nažalost, nije nastavak punokrvnog 3D hack n slash kralja žanra nah, skroz je ok. Ovo ću definitivno uzeti. Već vidim kak će biti nešto abnormalno zabavno za steamdeck.
fensisuperstar Legendary_Hero Parasite Eve Parasite Eve direktno u venu. Meni je dvojka jedna od najboljih igara na plejci..
maverick Tuhy zašto? Jesu se razišli na sličan način kao Konami i Kojima? Ne mogu se više sjetiti šta je bilo.
Tuhy maverick Bome nit ja, trebal bi potražit. Al da je bila neka svađa i da se lik raspizdio na njih, to da.
densetsu Itagaki je nakon Ninja Gaidena II tužio te i napustio Tecmo zbog neisplaćenih bonusa za prethodne radove.
Zero Tuhy Tema će vjerojatno imat 4 posta, al who gives a fuck, novi Ninja Gaiden je u pitanju. Jbga, tako sam i ja mogao pisati sam sa sobom nakon odigranog Ninja Gaiden: Dragon Sworda na Nintendo DS-u. Ništa novog u biti.
DarkPunisher Ovo ne da ide day 1 one nego ono. Obozvam NG, obozavam 2D plaftormere tako da je ovo savrsen spoj za mene kad vec nema novog 3D Ryjua.