Legendary_Hero herc Slažem se i nadam isto tako povratku novoj ili barem remaster i remake-ovima Dino Crisis i Parasite Eve igrama.
fensisuperstar Tuhy Nažalost, nije nastavak punokrvnog 3D hack n slash kralja žanra nah, skroz je ok. Ovo ću definitivno uzeti. Već vidim kak će biti nešto abnormalno zabavno za steamdeck.
fensisuperstar Legendary_Hero Parasite Eve Parasite Eve direktno u venu. Meni je dvojka jedna od najboljih igara na plejci..
maverick Tuhy zašto? Jesu se razišli na sličan način kao Konami i Kojima? Ne mogu se više sjetiti šta je bilo.
Tuhy maverick Bome nit ja, trebal bi potražit. Al da je bila neka svađa i da se lik raspizdio na njih, to da.
densetsu Itagaki je nakon Ninja Gaidena II tužio te i napustio Tecmo zbog neisplaćenih bonusa za prethodne radove.
Zero Tuhy Tema će vjerojatno imat 4 posta, al who gives a fuck, novi Ninja Gaiden je u pitanju. Jbga, tako sam i ja mogao pisati sam sa sobom nakon odigranog Ninja Gaiden: Dragon Sworda na Nintendo DS-u. Ništa novog u biti.
DarkPunisher Ovo ne da ide day 1 one nego ono. Obozvam NG, obozavam 2D plaftormere tako da je ovo savrsen spoj za mene kad vec nema novog 3D Ryjua.
Tuhy Waat, imat će i fizičku verziju. I Special. Pa dajte neki Special i za NG4, jbmu, a ne ono najobičnije deluxe sa preorder sranjima. Nadam se da će bit ovog kod nas.