Tema će vjerojatno imat 4 posta, al who gives a fuck, novi Ninja Gaiden je u pitanju.

Nažalost, nije nastavak punokrvnog 3D hack n slash kralja žanra, al odigrat će se i ovaj povratak u 2D vode.

Nadam se dobroj prodaji, kvalitetnoj igri i dobrom prijemu igrača, što bi ovima valjda bio dovoljan signal da igrači žele novu Ninja Gaiden igru.

Tuhy

Meni jedan od dražih trailera, jedva čekam zaigrati ovo! Više se veselim ovome nego nekim tamo AAA naslovima.

Zaigralo srce odmah na otvorenju kad sam vidjel trailer, al mi je krivo što nije najavljen Ninja Gaiden 4.

Jbga, možda kroz koju godinu… rokat će se ovo, bit će roba.

Samo je pitanje vremena. Ako nam se i Onimusha vratio, tako će i ovo jednog dana.

Tuhy Nažalost, nije nastavak punokrvnog 3D hack n slash kralja žanra

nah, skroz je ok. Ovo ću definitivno uzeti. Već vidim kak će biti nešto abnormalno zabavno za steamdeck.

Tuhy neka vrate Itagakija za novu 3D Gaiden igru kao što je Capcom učinio sa Kmiya.

Tuhy zašto? Jesu se razišli na sličan način kao Konami i Kojima? Ne mogu se više sjetiti šta je bilo.

maverick

Bome nit ja, trebal bi potražit.

Al da je bila neka svađa i da se lik raspizdio na njih, to da.

Itagaki je nakon Ninja Gaidena II tužio te i napustio Tecmo zbog neisplaćenih bonusa za prethodne radove.

Tuhy Tema će vjerojatno imat 4 posta, al who gives a fuck, novi Ninja Gaiden je u pitanju.

Jbga, tako sam i ja mogao pisati sam sa sobom nakon odigranog Ninja Gaiden: Dragon Sworda na Nintendo DS-u. Ništa novog u biti.

Ovo ne da ide day 1 one nego ono. Obozvam NG, obozavam 2D plaftormere tako da je ovo savrsen spoj za mene kad vec nema novog 3D Ryjua.

4 mjeseci kasnije

Nije toliko moj stil, al definitivno se kupuje.

Moram Blasphemous 2 pokrenut ovih dana.