Jedva cekam! Izgleda jako obecavajuce!

Izgleda dobro, ali mora biti kvalitetnije od Mafie 3.

5 mjeseci kasnije

Blitz Jako zadovoljan viđenim!

Ne znam da li je to beka custom cinematic kamera u igri ali ako je in-game ne sviđa mi se niti malo. Sve ostalo je brutalno ali čudno mi je kako nisu pokazali open world već samo akcijske isječke što bi možda dalo naslutiti da je linearna misijska igra?

Pa moguce da bude linearnije prirode.

Kako bilo, 50€ je ponuda koju ne mozete odbiti.

Izgleda kao Uncharted, kraca igra, malo open worlda, malo linearstva. Mooožeeeee!

Samo daj linearanog.

Slažem se.

Inače, napokon su u zadnje vrijeme sve igre počele ličiti na next gen.

prayer Mislim da je kamera fiksirana za potrebe prezentacije, kao što bi se reklo da je kao i u slučaju GTA VI kombinacija između gameplayja i prerenderiranih animacija. Ja se samo nadam da će biti više auta nego konja.: p U svakom slučaju vrhunski izgleda, nije zapravo ni toliko čudno jer je to Take 2 produkcija.

Blitz Ovo izgleda fenomenalno!

Stvarno izgleda odlično, a cijena je čisti sex, kao što je i za Clair Obscure.

Nek i Mafia i Mindseye ispadnu kvalitetne igre i na konju smo.

Da, i meni je kao Uncharted i dobro je da nije open world. Ne sjećam se kad je kolovoz bio ovako nabijen 🫣🫣

Sad kad znamo da GTA VI ne dolazi ove godine, ne bih se čudio blazim odgodama ili na jesen dolazi toliko toga da ni sami ne znamo.

• prayer

•  
          •  
          •  

Zero

Auti su mi uvijek bili vrh u Maria igrama a i imerziju (barem tada) mi je bila svakako veća nego što bi imao sa drugim open world igrama.

Imam ih zbilja u dobrom sjećanju i nadam se da će i ovdje nastaviti tako pa makar igra bila linearna što se igrom slučaja i meni više dopada, tj radije bi neku kraću linearnu igru koja je više fokusirana na samu sebe nego neku dužu open world sa nepotrebnom filerima i checkpointovima.

prayer Može kratka igra što se mene tiče, samo da baš ne bude "Mafia 2 kratka".: p No da, možda baš ide u tom smjeru, znači bez nekih posebnih side aktivnosti i misija. Što ne mora biti uopće loše ako dobro odrade glavni dio igre. Nije da želim svaku igru nakrcanu bezveznim sadržajem s ogromnom mapom.

Tek danas saznao da ovo nije open world naslov i da je kraca linearna igra. Bas mi se takve igraju, daj mi radije 10-12h ciste akcije bez previse gluposti nego 40h nekakvog dosadnog open worlda. Iza Mindseye-a mi je ovo sada drugi najiscekivaniji naslov u iducem periodu.

Lajkam.

Izašli su i zahtjevi za komp. SSD je obavezan, kao i kod valjda svake nove igre:

Mafia: The Old Country PC Requirements

Minimum:

1. Processor: AMD Ryzen 7 2700X / Intel Core i7-9700K
            2. Memory: 16 GB RAM
            3. Graphics: AMD Radeon RX 5700 XT / NVIDIA RTX 2070
            4. DirectX: Version 12
            5. Storage: 55 GB available space
            6. Additional Notes: Requires a 64-bit processor and operating system. Requires SSD ; Graphic Preset: Medium ; Resolution: 1080p

Recommended:

1. Processor: AMD Ryzen 7 5800X / Intel Core i7-12700K
            2. Memory: 32 GB RAM
            3. Graphics: AMD Radeon RX 6950 XT / NVIDIA RTX 3080 Ti
            4. DirectX: Version 12
            5. Storage: 55 GB available space
            6. Additional Notes: Requires a 64-bit processor and operating system. Requires SSD ; Graphic Preset: High ; Resolution: 1440p