dormin

Trebaju ga stavit i u igru jer to je najbolji gulaš u svemiru. Bio je i izvozni proizvod.

TITANXIS Trebaju ga stavit i u igru jer to je najbolji gulaš u svemiru. Bio je i izvozni proizvod.

Je je, kao što je Vivax najbolji TV u svemiru.

foggy

Nikad nisam nigdje napisao za Vivax televizore da su najbolji ali brate mili goveđi gulaš je vrhunski.

Uz meso naravno ali začini koje stavljaju unutra su mi za nepce super. Nadodam još katkad crvenog luka i to je specijalitet.

Jesi li uopće probao taj gulaš?

TITANXIS Jesam da, i nikad više iz konzerve takve pizdarije. Kuvam ih sam, kao što će nam tetka iz Intergalactica skuhat hejta na lonce i lonce 😃

Želje koje imam za ovu igru.

Od ND-a očekujem linearan naslov s fokusom na priču ali bih volio da kao i u TLOU 2 bude otvorenih dijelova koje je moguće istražiti.

Da osim lorea, audiozapisa i sl. možeš naći neko unikatno oružje ili upgrade za postojeće.

U TLOU 2 sam imao zamjerku da mi je dobar dio igre bio jednoličan zbog lokacije. Nedostajalo mi je raznovrsnosti koje je imao prethodnik s promjenom godišnjih doba. S time su postigli da svaki dio igre izgleda donekle drugačije.

Volio bih da planet na kojemu se odvija radnja bude raznolik.

U TLOU smo imali upgrade skillova ali nisu drastično mijenjali gameplay.

Bilo bi super kada bi u Intergalacticu to unaprijedili. Da upgrade skillova igra veću ulogu u gameplayu. Ili čak da postoji neki skill tree s pasivnim i aktivnim abilityjima. Tako bi mogli birati svoj stil igranja.

Što se ostaloga tiče tj. prezentacija i gameplay da budu na impresivnoj razini kao što je TLOU 2 biti ću prezadovoljan.

StarFox_N ja mislim da je ovo šta smo vidjeli, negdje iz sredine igre. Vjerojatno će ovaj lik kojeg hunta biti na samom početku, možda i koja misija s njim. Čini mi se da su bili dio iste grupe(Five Aces)

TITANXIS Uz meso naravno ali začini koje stavljaju unutra su mi za nepce super. Nadodam još katkad crvenog luka i to je specijalitet.

Jebeno se hraniš kad ti je ovo super.

Aj prije 20godna da ali sad je precjenjeno govno

4eura za konzervu od 300g

Kad za takva govna dajes 4e onda nije ni cudno da preporucujes ljudima vivax tv

Iskenjao sam neki dan zbog onog mača, ali moram priznati da mi je hype iz dana u dan sve veći. ND je majstor zanata i očekujem (još) jednu od najboljih igri svih vremena s vrhunskom pričom i kompleksnim likovima čije će odluke podijeliti igrače.

dormin auuuu.
          U biti one Borosane što su tete u trgovinama i medicinske sestre nosile

Sviđa mi se ovaj novi smjer teme 😂😂

Btw, jeste skuzili u traileru koliko je ND dobro napravio animaciju oblačenja jakne? Već vidim da će opet pomicati granice kada je u pitanju animiranje svega u toj igri.

Deadwalker Btw, jeste skuzili u traileru koliko je ND dobro napravio animaciju oblačenja jakne?

Jesmo. Stavio sam to valjda 100 postova iznad. Naravno da je promaknulo kraj cijele šume debilane.

Trejler je tehnički odrađen nevjerojatno. Ako se bolje zagleda, vidi se raytracing čak i na malim tipkama, subsurface scattering dok stišće tipke, animacije lica, očiju, usana su neviđene.
            A oblačenje jakne ja još nisam vidio nigdje u video igrama u real time. Uvijek je skriveno ili loada se drugi model

Naravno promaklo je kao normalno jer je urađeno tako prirodno

fensisuperstar e jebi ga, ali opet mi je 10x draža rasprava o RT nego o ovim debilanama.

Meni je ovaj trejler osim 100% pogođenim vajbom, tehnički fascinantan.
              Naughty Dawg. Pa nek rade igru 4 godine kad uvijek bude vrh.

Draza mi je animacija svlacenja auta

Giphy -