maverick roba. I kažu da će onaj mač izgleda biti kao grafički ekvilajzer ovisno koja muzika svira. Zasad samo rumor, ali baš izgleda kao to.

Onaj sistem koji Jordan koristi u trejleru je pravi sistem za aute od Sony

Animator koji je radio na UC2, za Activision i na GOW 2018 mikro analizira trejler

maverick

Sreći ne bi bilo kraja da su "posudili" žensku iz Domino Dencing spota…😁

Ljudi ja bi se tija javno ispricati, ja san vec malo stariji pa je meni ovo sve novo ajmo reci nepoznato pa tako i reagiran.

Triba bi prije malo promisliti da nebi nekog uvridija.

Jebiga prije par godina sam bio na piću sa mojim @Tuhy em pricali o svemu.

Krasna osoba prijatelj ljubav sve, evo bili smo nedavno opet na kavi

I mada on sad izgleda malo drugacije ja ga i dalje volim ali mi je pomogao objasniti sve, sad volin i Disney i Eternalse i sve.

Hvala Tuhy

Miro

Ovo ćeš biti ti nakon par godina gledanja Disney filmova.
    Baš ste slatke.

Edit, kad smo već kod šopanja:
    Šta malo kose radi a? Zbog ovog cijela buka??

*brišem, ide Božić, ko vas jebe.

Smiješno kolika nepotrebna rasprava se razvila oko izgleda glavnog lika, kad se vidi like/ dislike omjer na YT baš se pokazuje koliko smo jadni sve skupa. Ni ne znamo ništa o liku, osim da je ćelava. Šta je najgore Tati Gabrielle uživo i izgleda tako, tako da mi skroz to nije jasno.

Šta se tiče samog trailer ne znam šta bi mislio. Mrzim te SCI-FI pizdarije i baš šteta da nije nešto u modernom svijetu tipa Uncharted ili TLoU. Još mi se dodatno nije svidjelo to šta ima teški GoTG vibe, iako ful volim Guardianse ali nekako mi u startu to ne izgleda baš originalno.

Na kraju krajeva ipak je to ND koji me zasad nisu nikad razočarali tako da ću biti oprezno optimističan.

milicevic87 Meni je to ok. Da jedan od najvećih svjetskih automobilskih koncerna kao što je VW u budućnosti proizvodi letjelice.

Btw znaš da je Porsche masno platio reklamu. Kao i Adidas.

S obzirom da im se autoidustrija malo trese, to je jedino što mogu u ovom trenu imati, fantomske letjelice u igrama 😃

StarFox_N samo se nadam da neće ovakvo reklamiranje u igrama prerasti u nešto gore od mikrotransakcija. Koliko mogućnosti za subliminalne reklame. Bojim se na šta će gaming ličiti za 5-10 godina, ako ovakva praksa pusti korijene i preraste u čir glomaznih razmjera.

U sportskim igrama i vožnjama to imamo jako dugo. I Remedy je npr. u AW reklamirao Energizer baterije, u Quantum Break je bio fakin Nissan na svakom koraku itd. Nađe se toga u igrama kad im odgovara i žele dodatno zaraditi. Ali nisam ni ja očekivao da će to napraviti u igri ovog studija koji konzistentno nema problema s prodajom igara. Baš su se potrudili da ti reklamni dealovi ne prođu nezamijećeno. Valjda anuliraju rastuće troškove produkcije.🙄