Brijac a sve super igre ove godine. Gameri su postali razmažena derišta.
Da su Astro, Stellar Blade, Wukong itd. izasli na PS1 spominjali bi se sa suzom u oku u nostalgija topicima.

Wukong je zasad meni GOTY. Kažem zasad, jer ovo što sam Indija malo igrao, strašno je dobro.

Idemo redom 🧐

Astro - super djecija igra 8/10

Wukong - narucio, nisam igrao.

Refantazio - persona dont like, probao izbrisao

Elden - najjaca stvar 9/10, jel biraju dlc?

Balatro - 🤖🤖🤖

FF7R - produkcija betonska na Pro, kao igra razocara 7/10

Zakljucak:

Tesko da ce kineskoj igri dati Goty, smrdi na FF7R.

Kontam da će Crni Mit osvojiti, osim ako Trump nije rekao da ne smiju glasati za kineske igrice prije nego lupe carinu i na to. Al da, Indy je malo zakasnio, a on mi baš vuče na GOTY. Možda bude naknadna nominacija i pobjeda kao što reče Tze, jer ovo je čista nepravda.

Navijam za Refantazio, iako mislim da će Wukong pobjediti. Sve je ostalo izlizano i viđeno mnogo puta do sada.

Brijac Istina je da nije bila neka igra koja izbija iz cipela, ali je bilo puno odlicni igri. Evo StellarBlade i Warhammer nisu imali mista da ih se nominira za GOTY a obe su odlicne

Iako ovaj forum nije baš prijateljski nastrojen prema Rebirthu, bez obzira na to, reći ću da se istinski nadam da će dobiti.

Meni je lično u top 10 igara ikad i ono što je Square uradio s ovom igrom je nešto najbolje što su izbacili u zadnjih 20 godina.

Što se tiče ostalih kandidata, mislim da su sve odlične, osim svog personalnog mišljenja da je Wukong precijenjen i na tako visokom nivou iz dva razloga, prvo je ima gro kineza koji će naravno podržati patriotski igru, a drugo jer je ono, trenutno vlada politika "stick it to the lgbt community" and "death american propaganda" i šta sve već ne. Iako objektivno gledajući Wukong nije više od 8/10, što je jako dobra igra na kraju dana.

Kako god, bilo koja od Rebirtha/Astro/Metaphor ne bi imao ništa protiv.

Pa šta nije Silent hill 2 isto u kategoriji?

Flipper Indie se ne ubraja jer je izašao prekasno, ali osobno da, GotY.

prayer također bih volio da osvoji ReFantazio. Kakav Wukong, iskopirao šta je sve mogao i još je tehnički u kurcu sa stutterima na PC, a masovnim input lagom na konzolama.

sanzo ja sam se mislio izneđu Bota i FF7r. Kontam po definiciji bi trebao pobjediti Bot ali nece njega jer je kao djecija igra i ulozim na FF 🤒