HNL
- Uređivano
Laf ne razumijem stvarno cemu takav zakljucak?
Opet smo mi krivi ili ne znam??
Cemu Mamica spominjati,molim te objasni mi jer sam glup...i ne razumijem sto si htio reci?!
Hoces reci da izmisljamo?
@Fenix ma upravo to,i jedne i druge...ja sam samo htio reci da uvijek postoji druga strana medalje i da su i jedni i drugi huligani nikoga ne braneci.
A ljudi su ko ovce,samo ono sto im mediji prezentiraju love i drze se toga ko pijan plota...
- Uređivano
Laf ma sve ok prika,nemoj ici.
Ja sam samo htio reci da su jedni i drugi isti,danas jedni sutra drugi...mi upiremo prstom ali u biti sve je to isto i sve ih treba potrpat u zatvor da takvih stvari ubuduce ne bude.
I iskreno ja totalno izgubim kompas kad netko spomene Mamica kao dobru dusu.oprosti
- Uređivano
Uf kasne, vidio sam wapp poruke pred 5 dana još. Njega je šamarao neki ufc borac, a djevojka kćer od nekog mafijaša inače. Sočno uglavnom.
Sunce ti jebem a ja bio sretan kad smo doveli Caktaša i Lovrića a na kraju će se ispostaviti da je Bočkaj bio mala beba za njih dvojicu, nadam se da ekipa neće otići totalno u krivom smjeru i da neće doći do raspada sistema ......
- Uređivano
- Uređivano
Fenix prika da tako bude mi smo prvaci.
Protiv Dinama zadnju bilo bi nam malo svih 30 000 karata.
Sad dolazi Lokomotiva i to je za nas finale lige prvaka,jako bitna utakmica!
Ja i na ovu idem!
Krovinovic obavezno,Grgic obavezno i moramo spojiti Livaju i Kalinica napokon!
Brine me i mađar na beku,ne shvacam kako je tako pao...bio je strasan!
Biuk isto...svi se moraju trgnuti!
Kup je jako bitno osvojiti,da ovaj šušur ostane,da ne krene pljuvanje,da ostanu svi na okupu...onda smo jos jaci iducu godinu!
Meni iskreno svaki put kad spomenem Hajduk kao da su leptirici u trbuhu...konacno sam docekao da mi ne useru tjedan po tjedan kolo po kolo cijelu godinu!
Ja ih volim bili oni prvi ili zadnji,samo kad su zadnji teze je s tim zivjeti svaki dan!
Vlatko Đolonga.
Dobar je i on bio,ali Lovrencic je bas osvjezenje unazad 10 godina...
Rijeka?
I Hajduk od njih izgubi
a proslu od dragovoljca izgubili , sta se desava?
Ne znam koliko ga plaćaju i strah me uopće saznat, ali Kalinić je baš klasa od napadača i odskače od svih svakim dodirom.