Prika https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/prva-hnl/kranjcara-upitali-hoce-li-navijati-za-hajduk-a-kaj-vi-mislite-na-to-pitanje-sam-cijeli-zivot-odgovarao-15156490 Kralj!! A svi znamo da navija za dinamo ali uvijek gospodin,ja ga obozavam!
Fenix Torgue kako je netko okrenuo finu lovu na kladari Prika danas sam se pokušavao učlanit u Hajduka. I nisam uspio. Na najobičniji mogući dan u 2 popodne oni imaju takvu navalu. Ludilo teško
Prika HideooKoojima svaka cast autoru! Malo je rec da se tocno vidi da je retardiran i on i pjesma... Bolje bi mu bilo da je ubacio stihove u brojalicu:"okoš,pokoš,prne kokoš...pita baja koliko sinko tebi treba jaja?!"
HideooKoojima StarFox_N Gle ovo je kamilica čega svega ima , a zašto im se Drmić zamjerio nisam siguran ali budem gledao derbi na TV pošto nisam u Osijeku 😉
StarFox_N HideooKoojima A znam da je. To je najtužnije u cijeloj priči. Slika našeg društva. Čobani bez trunke kulture tj. takvih je najviše na utakmicama i među navijačima
greyback HideooKoojima a zašto im se Drmić zamjerio nisam siguran Vjerojatno zbog one objave na Instagramu u kojoj je za Bjelicu napisao da je Pinokio.
HideooKoojima greyback Uhhhh bude sigurno napeto ali nadam se utakmici s dosta golova samo da ne bude 0-0
Fenix Uključio sam se tek prije 10 minuta, ali ovo zasad izgleda kao da je netko bacio crnu magiju na Dinamo. Imamo i novog Sivonjića. EDIT: eto, to sam i zaslužio. Blažičko opet totalno ne-neutralno 🤮 Podsjetio me zašto preskačem sve njegove utakmice
escoban Fenix Jel to komentaror Dinamo gorica? Majke ti ko da ke Hrvatska osvojila svjetsko reagira , a ne na ovaj krumpir od udarca klasicni dinamo uvik u zadnjim minutama
dormin ...taj je za vrijeme utakmice hvalio mlaćenje suparničkih navijača i uzdizao pobjeglu lopovsku gnjidu iz međugorja...