chono Kako se napunio stadion? Kolone i kolone auta iz smjera Zadra prema Splitu.
Koliko znam ne živiš u Splitu pa stvarno ne vidim razlog da se praviš da znaš odakle i ko dolazi na Poljud na utakmicu. Split živi za Hajduk. Normalno da dođe ljudi i iz okolice, ali pričat da stadion napune navijači iz Zadra su gluposti. Prije korone kad sam znao otići na tekmu Hajduka (iz Zagreba) pa to je šou, pune ulice ljudi, svi zajedno idu na stadion, a ovdje u Zagrebu živim kraj stadiona, a ni ne znam da je utakmica, u Splitu ne možeš ne znati.
chono Tko ima dva kluba? Dinamo i Lokomotiva?
Onaj koji kaže da Lokomotiva nije Dinamo 2 ili se pravi lud ili je stvarno ćorav. Pogledaj statistiku tekmi protiv Dinama i transfere/posudbe između Dinama i Lokomotive. Jedne je sezone treneru Lokomotive uživo na intervjuu izletilo da će odmarati pola ekipe protiv Dinama pa se onda izmotavao kad su ga pitali zašto će odmarati kad im trebaju bodovi. Očito da ne može biti očitije, o čemu pričamo.
Šibenik i Hajduk se mrze valjda ko i Dinamo i Hajduk.
chono izuzev sezone Rijeke
Rijeka se prodala za jedno prvenstvo i to je opće poznato. Nije osvojila jer je bila dobra nego jer je Dinamo dozvolio. Nisu bzvz naslikavali Maminja i onog smrada koji vodi Rijeku u restoranima te sezone.