Kakav to zakon imaju Englezi koji bi spriječio dan prije utakmice na drugom kraju grada od stadiona da netko radi pizdarije?

Dan danas ljudima nije jasno da Margaret Thatcher nije napravila ništa posebno u vezi huliganizma osim što ga je prebacila s stadiona na ulicu pokraj. Da, same stadione je sanitizirala s ogromnom represijom, zabranom stajanja, video nadzorom i još desetak kozmetičkih odluka….. ali problematični dio navijača nije nestao, rokao se okolo.

Roka se još uvijek tu i tamo, po gostovanjima redovito. Da mi se sad ide gledat neke postotke izgreda Englezi bi bili deeeeebelo ispred HR ultrasa i danas. Naši su kamilica za većinu Europe.

Baš je prije koji mjesec opet bilo sve i svašta po Otoku

https://www.economist.com/culture/2025/02/20/british-football-hooligans-are-on-the-offensive-once-again

briatore

Takvim idiotima treba zabraniti ulazak na stadion na par godina da se opamete jer kazne klubovima ništa ne pomaže kada idioti rade opet gluposti koje štete klubu.

Takve treba u zatvor i da plate učinjenu štetu.

Neki link na stream Dinamo - Varaždin?

Dinamo i Hajduk na aparatima

Ovaj Gattuso nebi smio nikad vise dobit posao kao trener momcadi, ovo je nevjerovatno sta je covik napravio od kluba.

Oni sa ovakom igrom nebi bili prvi u drugoj ligi

Dinamu 2x zaredom poniste primljeni gol, a nema zaleda 👏🏼👏🏼👏🏼

overlord1 Neka samo da oni supci nebudu.

Cestitke Rijeckim igracima i treneru, jedino sta mi nije drago radi onog smrada Miskovica koji uvik skine gace Dinamu. Samo ove godine je imao srece sta su Dinamo i Hajduk dno dna

escoban

Mišković se naljutio na Dinamo kada je Dinamo preoteo Jakirovića

🤣🤣🤣🤣

Pogle ovo za sta lik pokaze crveni

• Brijac

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

Za šta ovaj da crveni Livaji. Kakva budaletina čak i kad nije više bitno budala za ovo da crveni.

Džaba i VAR uvodit kod nas kad je IQ sudaca ispod svake razine.

Brijac Ja sam na prvu mislio da ga je uglavu laktom , al kad sam vidio VAR samo sam se cudio sta ovaj klaun gleda 3min. Ono je triba pogledat jednom i ponostit karton. I onda genijalac potvrdi crveni to nema nigdi koji cirkus

• Brijac

•  
            •  
            •  
            •  
          • Uređivano

escoban

Ja isto gledam pobogu šta budala gleda toliko dugo jer ako je ovo crveni onda na svakoj utakmici treba dati 3-4 crvena pogotovo na svakom korneru, ali rekoh HNL je to i praznoglavci sude pa čim gleda toliko dugo očito budala pomišlja da ostavi crveni i gle čuda.

Ma ne stvarno se ne treba više čuditi, da je bilo neke podrške onda kad smo dobili vanjske suce na par tekmi možda bi ih i sad imali, ali to izgleda nije nikome u interesu pa eto nek sude ovakve budale.

Čestitke Rijeci, ponovilo se i sljedeće sezone.

Rijeka bez nekoliko ključnih igrača koje je prodala osvoji HNL

TAKOOOOO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SAMOOOOOO RIJEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• Brijac

•  
              •  
              •  
              •  

Uživajte malo u našim fritulama Dinamovci hehe