Prika escoban Benrau,Dajaku i Trajkovski ce dobit raskid… Pukstasa je trebalo prodat u ljeto… Siguran sam da nikoga nece dovest i da je zato onakvu izjavu dao Gattuso…vec se razgovaralo o tome… Nama je klupa katastrofa
Torgue escoban Edit: ja se vise bojim pojacanja koja ce biti iz 2-3 francuske lige za 0€ a vjerovatno dobrom placom… Alo, nemojte nas kopirat. Nađite si drugu 2. ili 3. ligu.
Brijac Navala pred otvaranje na badnjak. Naravno ja kao prava purgerska guba morao sam ući i kupiti nešto da pomognem posrnulom velikanu.
Crnipetarpogani Citam u Hajduk se vraca Jan Mlakar ljubimac navijača. Jesam li ja nesto shvatio ili se autor teksta drogira? Ako se ne varam Mlakar bas i nije bio nesto obozavan u Splitu?
escoban I ja sam vidio da je navodno Mlakar miljenik navijaca Hajduka, samo neznam koji su to navijaci… Najpozitivnije sta mos za njega rec je da je bolji od Dajakua (bar defenzivno)😅
Crnipetarpogani escoban a dobro kako biuk trenutno igra losiji je od Mlakara isto…samo sto to vise govori o biuku nego o Mlakara…biuk nesto ko spikic prode dvojicu trojicu i onda dodavanje na suprotnu tribinu
Fenix Bio je ljudima drag zbog radne etike, taj se nije zaustavljao i momčad bi uvijek igrala bolje. A greška trenera je bila što ga se stavljalo na bok umjesto u špicu gdje mu je prirodna pozicija. Ako ga misle dovodit opet na krilo, bolje da nista ne rade
escoban Fenix Nama triba pojacanje, ovo sta igraci kao Mlakar/Dajaku/Benrau i sl. pruzaju uz malo podpore mogu i nasi mladi…
escoban Ovo mu je prilika da nabije statistiku kao trener, ima momcad koja dobro odskace od konkurencije bar na papiru… A sta se tice Rijeke nerazumim bas prodaju glavni igraca najvecem konkurentu, nije valjda da nisu imali ponuda iz drugih zemalja
Zero Cannavaro, Nesta, Maldini, željezna obrana Italije. Ima čovjek i iskustva kao trener, nemojte ga odmah otpisivati.🤣
escoban Ovi u Dinamu su totalno prolupali… https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dinamo-zeli-sebastiena-hallera/2628637.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
Crnipetarpogani escoban cak bi se složio s tobom sad sam vec lagano zabrinut…izgleda da je bilo previše droge i alkohola na bozicnom partyu