Heat koga boli oni šta "vi" računate, ko ste uopće to vi?

Ma nek nam ostane HNL ovako zanimljiv jos 10godina 👏🏼👏🏼👏🏼

briatore cuj odakle si momak?!

Samo sam ti odgovorio na tvoj komentar o degutantnom drustvu…

I nisam ti ja momak nikakav

Prika da, degutantno je društvo! Igrajte si međusobno dva jebena režimska kluba, kada ste i jedni i drugi toliko bahati.

Ozbiljno te pitam, odakle si?

Ok, ova tema je postala previse seljacija i za mene. Ala boh i pomalo

Inace moram rec da smo prvo poluvrijeme odigrali lose a drugo su izasli vukovi.

Diallo kojeg nitko ne voli odigrao utakmicu zivota,Kalik ista stvar…stvarno su se borili ko lavovi.

s druge strane ne gledam dinamo ali ono je katastrofa,falilo im je 5 odlicnih igraca ali iskreno je bi volio da je meni u prvoj postavi a ne u nekoj tamo C ekipi Stojkovic,Kacevenda i ekipa…

Stvarno su lose izgledali.

@buz moro sam poslat koju sliku jednistavno je prevazan bio derbi 😁

Jedno pitanje,je li vi i dalje gledate u Bjelicu ko u Boga?

Stvarno me zanima misljenje o njemu.

Nama bi idealno bilo da protiv Celtica izgubite ali da ostane nada za zadnje dvije utakmice kako bi se maka fokus sa HNL-a

@briatore Pa ovo je tema za trolanje i ne bi mi palo na pamet da se netko ljuti, a pošto nema ili ne komentiraju Riječani, uopće ih ne spominjemo. @chono se vraća kad Hajduk zareda 3 iksa i poraz.

crohunter zašto bi bio Srbin, ja se kao Hrvat veselim svakom porazu Dinama i Hajduka, pogotovo u prvenstvu.

Brijac ko da je bitan za temu,ionako stalno pise gluposti koje nikoga ne zanimaju

Bitan je ko dinamo u ligi prvaka

Nemojte zajebavat, i Dinamo i Hajduk su realno nebitni klubovi.

Heat vracam se kad ti komentiras 😁 ovaj kovacevic i ovaj pajdo su bas aj bok, propuh teski

Flipper oh, itekako su bitni.

Što ne znači da ih se mora voljeti ili jednog ili drugog.

Svaki su na svoj način karcinom HR nogometa.

Dinamo što se tiče lopovluka otkad je Hrvatske počevši sa Tuđmanovim fiks-idejama o povlaštenoj Croatiji, sudačkih lopovluka, a Hajduk radi šizofrene bahatosti svojih navijača o svojoj veličini, a gle čuda gigant 20 godina prvenstvo nije osvojio.

crohunter ja sam iz "mađarskog" grada Osijeka.

To je najjača fora hajdinovih navijača.