Ma Hajduk je imao svoje sanse u prvom poluvremenu ali sve na individualnu kvalitetu, uopce ne postoje nekakvi mehanizmi u igri da se moze stvoriti visak na temelju igre. Na silu sve, recimo kod ubacaja igrac koji ubacuje uopce nema plan gdje bi se netko mogao nalaziti vec napamet, svaka. Takodjer sto sam primjetio je da barem 7 igraca Hajduka ne vlada osnovama a to su dodavanja i stopanja, rijetko koji igrac doda u nogu, to izgleda samo znaju Rakitic, Livaja i Pukstas ostali nabiju loptu u igraca koji stoji 7m udaljen od njih. Stopanje je isto strani pojam svaki put se lopta odbija i svaki momentum u igri se gubi jer sve predugo traje. Diallo baca ubacaj Kaliku on jedva uspije nekako primiriti loptu i vrati je jednako tesko Diallu dok se slovaci lijepo mogu iza ponovno posloziti.

Gattuso je potpuni promasaj, a probaj ga se rijesiti, ako ga budu morali isplatiti Hajduk moze odmah staviti kljuc u bravu. Dovesti tridesetpetodisnjaka koji je taman zavrsio karijeru za sportskog direktora je valjda nesto iz Monty Pythona, apsurdno. Ja ne kazem da je s Luksom sve bilo dobro ali Hajduk je barem djelovao kao nekakva organizirana skupina ovo sada je leteci cirkus i ne nazire se kraj ludilu.

Napokon su imali srece u zdrijebu i onda padnu na jebenom Ruzomberoku, i ne nema Perisic nikakve veze s ovim pa nije da je ovo rijetko posrtanje Hajduka vec se to dogadja iz godine u godinu.

Garrus_V Sa Luksom je klub napokom djelova prosfesjonalno, ovo sve iza je po meni dobar korak nazad… Kalinica pitaj boga ko je stavio na tu poziciju. Jebeni NO NasHajduk Torcida i ljudi iz podzemlja, kad bi se klub proda spasio bi se

Prognoziram 20 bodova viška ispred drugog.

Subotom samo 1 utakmica nediljom sad 3? I 2 uvik isti termin? cemu to?

Ja mislim da je to Ajduk namjerno izgubio da se mogu usredotočiti na prvenstvo.

Hajduk se treba riješiti preskupog balasta, ovih nikakvih stranaca koji ne donose ništa. Da sam u boljoj formi, ne bi ništa lošije od nekih od njih igrao… Treba okrenut se etabliranju mladih. I tako idućih par sezona. Znamo svi kako su ti dečki talentirani, treba im vremena, pod cijenu rezultata (kojeg ionako nema). Sve da se stvori neka vrijednost koja će se moći unovčiti da se klub digne na višu razinu. Onda i Hajduk može dovesti etabliranije talente kao što smo mi doveli Stojkovića, Kačavendu ili na posudbu s opcijom otkupa Oliverasa. Ne razumijem kako im nije logičnije za iste pare dovest 2 dobra igrača, nego 5 nikakvih. Ili su dolje ludi ili netko uzima rikverc na transferima.

Ja mislim da bi Hajduk trebao privatizirati HNL tj. preuzeti ga od Dinama, Dinamovce u sudačkoj komisiji zamijeniti Hajdukovcima i u ligu ubaciti Hajduk 2. Tako nekih 15 godina i mislim da bi se pozicije Hajduka i Dinamo obrnule u odnosu na trenutno stanje.

Mamić i Dinamo su opravdanje kad tvoja ekipa vrijedi 50 milijuna eura, a izbaci te ekipa od 6? Jako dobro, s tim stavom 2. još 20 godina.

buz

Ne da mi se pričati s tobom pa ću te pitati ono zbog čega uvijek nestaneš iz teme: je li Lokomotiva bila Dinamov drugi klub u ligi?

Nemaš argumenata, kao ni inače.

buz

Da ili ne. Vrlo jednostavno. 10. put te pitam isto pitanje što znači da očito znaš da je to istina.

buz Krasna nam je liga.

Ovakvi komentari isto od Dinamovca čiji je klub imao više filijala u prvoj ligi, a jednom i kompletno upravljao (Lokomotivom), Brunu i ekipu u sudačkoj komisiji, gazda gurao Dinamovce u repku da im se digne cijena.. ukratko, jedan klub upravljao i upravlja cijelom ligu i onda komentari “jadna nam je liga”.

Pitam se zašto.

S tobom ne vrijedi o tome pričat, pogledam više utakmica Hajduka od tebe vjerojatno.

buz

Jes jes, dobar odgovor na pitanje. Čujemo se opet poslije nekog vremena.

Bit će zanimljivo prvenstvo, opet cijela godina za uživanje

Giphy - Champions League Football GIF by UEFA

Jebemu misa, opet Mamic kriv za sve, pa i ispadanje iz Europe, dovodenje potrosenih igraca, napuhanih stranaca iznad trzisne cijene, pravdanje klosarima i narkomanima ispred tribine, skretanje pogleda sa narko mafije i 1000 managera koji imaju prste u svakom od transfera… ali hej, liga je neregularna, pa je to ok, dok s druge strane placu da osvoje istu. Cough cough, Rijeka je uspjela

Sljedeća sezona je naša.

Koji ste vi optimisti i ujedno pesimisti u isto vrijeme. Sezona traje pun k, u tome i je stvar, strpljenja. Ogledni primjer je Dinamov sprint prosle sezone

chono Ogledni primjer je Dinamov sprint prosle sezone

Dakle, nauči nešto iz toga. Hajduk vam nije valjao dok je bio u dva boda, nije valjao ni kad je bio daleko i gradio momčad, ne valja danas, neće valjat ako opet budu samo mladi i neće valjat nikad isto kao što meni Dinamo ne valja. Dopizdili ste više. Igrajte LP ili što već i doviđenja

Fenix mi smo dopizdili? Naucite gdje je sredina, pa ce sve biti lakse. Ili je nesnosna euforija (koja cijeloj drzavi ide na kurac, osim vama) ili je kukanje da nista ne valja (koje cijeloj drzavi ide na kurac)