Mislim da malo tko od navijača Hajduka uopće osporava da su opljačkani i loše vođeni od vlastitih ljudi, ali činjenica je i da se su se i takvi kakvi jesu, jadni i loši, nekoliko puta ipak uspjeli približiti. I apsolutno svaki puta kad nešto zamiriše, krenu se događat "pogreške" poput ovih. I to ne samo Hajduku.
HNL
- Uređivano
Fenix Sorry, ali brojevi ne lažu. Najbliže su bili na 7 bodova u zadnjih 10 sezona i tad su bili treći. To što su možda u prva tri kola nekog prvenstva bili prvi pa dvije izgubili od čega se u jednoj utakmici pogriješilo na njihov račun ne znači da su ičemu bili blizu pa ih se onda zaustavilo. Gledam i druga prvenstva i suci griješe, s VAR-om i bez njega. Jebiga, ljudi su i događa se, znam da nije baš ugodno kad se pogriješi na tvoj račun. Samo jedna izvjesna grupa svaki put od svake greške napravi slona da bi okrenuli narativ u svoju korist. To gledamo već desetljeće i pol. Tko je pokrao Hajduk protiv Tobola, Gzire i ostalih poluanonimnih i poluprofesionalnih klubova iz sezone u sezonu.
Što se događa? Gdje su komentari o suđenju s današnje utakmice?
Majstorski izveden kazneni udarac
Petković je debil svoje klase.
Koji pacijent
Neka ga prodaju. Lik očito preko one stvari igra.
Blažićko u Sportskim objavio žalopojku na kazne za Hajduka
Kako su jadni postali. Mamić bi barem izašao pred novinare i jebao svima mater imenom i prezimenom
Andrijašević je, one sezone kad je Rijeka bila prvak, dobio tri utakmice suspenzije kad je suigraču nakon utakmice rekao za suca "pusti smrada na miru". Naravno, propustio je derbi s Dinamom.
Fali maminjo, ako Hajduk i osvoji naslov, govorit će se da ga je osvojio jer nije bilo tatte.
Koliko dobro je vidjeti pune tribine u HNL-u. Predobro. Poljud gori.
- Uređivano
Sramota od lige i suđenja! Prvi penal nije regularan, ali onda nije ni drugi.
Osijek prvo poluvrijeme po meni dosta bolji, Hajduk ništa. U drugom Hajduk dobiva jer mislim da ovako loše neće odigrati.
Dosta dobro prvo poluvrijeme sa naše strane ali se bojim da ćemo na kraju izgubiti jer smo mašili penal a isto tako nema šanse da Hajduk bude toliko izgubljen i bez ispaljenog metka u drugom dijelu, bitno da samo ne bude nekakvih repova nakon tekme a i usudio bi se reći kako se sudac razmahao sa kartonima da nema šanse da ne bude barem jedan crveni do kraja ................