Mislim da malo tko od navijača Hajduka uopće osporava da su opljačkani i loše vođeni od vlastitih ljudi, ali činjenica je i da se su se i takvi kakvi jesu, jadni i loši, nekoliko puta ipak uspjeli približiti. I apsolutno svaki puta kad nešto zamiriše, krenu se događat "pogreške" poput ovih. I to ne samo Hajduku.

Fenix Pa zabili su sami sebi dva gola. O čemu govorimo. Vidjet ćemo u idućim kolima što će se dogoditi.

• buz

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

Fenix Sorry, ali brojevi ne lažu. Najbliže su bili na 7 bodova u zadnjih 10 sezona i tad su bili treći. To što su možda u prva tri kola nekog prvenstva bili prvi pa dvije izgubili od čega se u jednoj utakmici pogriješilo na njihov račun ne znači da su ičemu bili blizu pa ih se onda zaustavilo. Gledam i druga prvenstva i suci griješe, s VAR-om i bez njega. Jebiga, ljudi su i događa se, znam da nije baš ugodno kad se pogriješi na tvoj račun. Samo jedna izvjesna grupa svaki put od svake greške napravi slona da bi okrenuli narativ u svoju korist. To gledamo već desetljeće i pol. Tko je pokrao Hajduk protiv Tobola, Gzire i ostalih poluanonimnih i poluprofesionalnih klubova iz sezone u sezonu.

@gunner šaljem ti pozdrave i drago mi je da si me se sitia u Onim Lijepim Trenucima (hvala!! <3), ali sve ovo ostalo ispisano u temi nakon derbija (a pogotovo jučer) . . . wow. : (((

Što se događa? Gdje su komentari o suđenju s današnje utakmice?

Loki Dinamo Istra? Pa to sa publikom na stadionu i Tvu nije gledalo 250 ljudi 🤣 Sta je bilo?

Petković je debil svoje klase.

Neka ga prodaju. Lik očito preko one stvari igra.

Blažićko u Sportskim objavio žalopojku na kazne za Hajduka 🤣

Kako su jadni postali. Mamić bi barem izašao pred novinare i jebao svima mater imenom i prezimenom

Andrijašević je, one sezone kad je Rijeka bila prvak, dobio tri utakmice suspenzije kad je suigraču nakon utakmice rekao za suca "pusti smrada na miru". Naravno, propustio je derbi s Dinamom.

Fenix Kako su jadni postali. Mamić bi barem izašao pred novinare i jebao svima mater imenom i prezimenom

Sad mora objavljivat poruke na Facebooku. 😢

Fali maminjo, ako Hajduk i osvoji naslov, govorit će se da ga je osvojio jer nije bilo tatte.

Koliko dobro je vidjeti pune tribine u HNL-u. Predobro. Poljud gori.

Sramota od lige i suđenja! Prvi penal nije regularan, ali onda nije ni drugi.

Loki tek sam upalio, što je bilo? Za prvi znam da su igrači ranije utrčali

Fenix Ništa, komentirao sam ponavljanje tog penala, jer se i on trebao ponoviti i to zbog igrača Hajduka.

Osijek prvo poluvrijeme po meni dosta bolji, Hajduk ništa. U drugom Hajduk dobiva jer mislim da ovako loše neće odigrati.

Dosta dobro prvo poluvrijeme sa naše strane ali se bojim da ćemo na kraju izgubiti jer smo mašili penal a isto tako nema šanse da Hajduk bude toliko izgubljen i bez ispaljenog metka u drugom dijelu, bitno da samo ne bude nekakvih repova nakon tekme a i usudio bi se reći kako se sudac razmahao sa kartonima da nema šanse da ne bude barem jedan crveni do kraja ................