Brijac Radi se o ovoj navodnoj slici Ofenzive koju je poslao neki sudac. Koja ni dalje ne drži vodu, jer da su ovaj kadar imali u VAR sobi, onda bi povlačili crte po pravom igraču, a ne po krivom.
https://ofenziva.ffa.hr/vijesti/ekskluzivno-fotografija-iz-var-sobe-koja-dokazuje-zalede-hajduka/551069/

chono ajde nemoj sad i ti molim te. Ovdje se ne radi o Hajduku, ovdje se radi o činjenicama i zdravom razumu. Da je u pitanju Dinamo, napisao bi ti isto, jer protiv činjenice ne možeš. Ja sam se stvarno nadao da ćete moći zanemariti navijačke pizdarije i da ćemo se moći složiti da je VAR suda pogriješio, ali izgleda da ne ide.
Ja stvarno mogu shvatiti naslađivanja i podjebanciju, i meni je drago kada zajebe Dinamo, ali da ću ići protiv vlastitog razuma i tvrditi da su ga ISPRAVNO zajebali, to vjeruj da neću nikad
EDIT:
buz Analogija ti je pogrešna, jer donesena je ispravna odluka.
Ne, nije. Jednom kada odluka bude neispravna, a nadam se da će jednom biti na štetu Dinama, možda shvatiš o čemu pričamo. Ti cijelo vrijeme tumačiš da je zakon podložan pretpostavkama, ali nije. Ni u VAR-u (doslovno prema pravilima igre), tako ni u pravosuđu