HNL
Šok iz Osijeka: Zbog ‘crne nedjelje‘ razmišlja se čak i o otkazu hrvatskoj reprezentaciji!?
Iskreno se nadam da neće doći do ovoga.
- Uređivano
herc Kad se stvori hajka… Tko im je kriv što su napravili dva penala? Umjesto da se komentira zašto je Nejašmić uopće igrao odbojkaški blok (kako mu je to uopće palo na pamet) ili zašto stoper mlatara po igračima, ili zašto momčad svaku utakmicu ulazi u duboki bunker jer nemaju kondicije ni za 60 minuta. Stvarno je već malo previše ovo sve.
Ono u Turskoj protiv Adane je bila krađa, zašto se onda nisu žalili. Niti penal, niti zaleđe. Nitko se nije prijetio.
Podrška Osijeku, neka se izbore da im govna više ne sude. Dinamu će sudci potegnut kad treba. Potezalo se nekad i Hajduku, pogotovo protiv manjih protivnika i bilo bi me sram, nebi mi palo napamet uopće pokušat opravdavat . Od kad je VAR-a nikome nego samo Dinamu će u 90 i nekoj VAR 4-5 minuta zaustaviti igru kad nitko na stadionu nije vidio ništa, pa tražiti nešto, bilo što, bilo koji kut kamere da se može reći "evo ovo je temelj za penal". Pogledao sam snimku, prekršaj je, ali navučeni i takvih duela ima na desetke na bilo kojoj utakmici. Livaji to naprave nekoliko puta po utakmici, a i drugima.
Dalje neću riječ reći ako se takav kriterij zadrži cijelu sezonu svima. Dosad ga nije bilo.
No se vratimo u normalu, kakav je igrač Žaper?
Fenix ovo sto pises se moze reci za prvi penal, gdje bi na prvu sudac vjerojatno sudio van 16m. Medutim, ovaj nije vidio nista, VAR je.
Drugi start, da si ikada igrao nogomet, bi znao da je to uzas, dobiti puni udarac u misic, pogotovo u zadnju lozu. Zakasnjela reakcija, pokusaj ciscenja lopte i noga odsjela na misicu Perica. Opravdano da ne moze opravdanije. Ni to sudac nije vidio. VAR je. Takvih starteva ima da i treba svaki sankcionirat. Jebiga stari, presporo si regirao, ozljedio suparnika i ciao.
I onda nakon svega se nade dezurna ekipa i govori kako je sudac pokrao Osijek! Eeeeej, ma sta je vama??
- Uređivano
U redu ajmo da je i bila krađa. Pitanje je kako ti kao trener i kao igrač možeš dopustiti takve kardinalne greške, tj. neopreznost za koju znaš da dovodi do kaznenoga udarca? Dinamo igra kriminalno loše, ali brate mili da su samo se pametno branili Dinamo tri dana ne bi zabio gol.
Za Žapera nemam pojma.
chono Drugi start, da si ikada igrao nogomet
Ne volim kad mi se ovako podilazi, nisi ništa pametniji jer si igrao na ozbiljnijoj razini od mene. Ja sam ga se naigrao i velikog i malog, izmlatili su me i gore od toga, a ja druge pogotovo. Kažem, takvih startova bude na utakmici koliko hoćeš. Većinom prođu ispod radara ili su nebitni, nebitan je bio i ovaj, ali Dinamu će, ako mu je potrebno, zaustaviti igru i pronaći što već treba. Drugima neće.
Loki Dinamo igra kriminalno loše, ali brate mili da su samo se pametno branili Dinamo tri dana ne bi zabio gol.
Ni nije zabio. To su mi najgora opravdanja tipa "zaslužili su ga" ili "što nisu bili bolji pa ga nebi primili". Ne opravdava ništa.
Fenix Jesam ti linkao jučer članak u kojem se opovrgavaju tvoje tvrdnje. Odnosno, oni koji su najglasniji dobili su najviše penala, cijelu prošlu sezonu se igralo dok Hajduk ne da gol. Nismo mi krivi što ni uz to nisu u stanju bit prvi. Nemate nikakve argumente, samo se razbacujete izjavama. "Bit ćemo prvaci, ako nam dopuste" mantra.
- Uređivano
buz možeš spinnati koliko hoćeš, ali kad je bilo najbitnije i kad su se odlučivala prvenstva i kupovi, a pogotovo u jako rijetkim situacijama kad bi se Hajduk (ili netko) uspio približiti, radilo se za Dinamo. Od ofsajda Rijeci, preko famozne Cibalije i Soudanija do golmana Vrsaljka. Bacaš političarske fore.
I što se tiče sad ove situacije, zaboli me ona stvar za Hajduka i njegovu poziciju na ljestvici. Drago mi je da se ovo dogodilo i drago mi je da je Dinamo sjebao Rijeku. Neka su konačno oboje progledali da je Dinamo smeće koje sve što radi radi iz vlastitog interesa (kako i treba, jeli) i neka imamo 4 kluba i pravo rivalstvo, a ne interesna partnerstva i fejkane odnose.
Što se mene tiče, završio sam s ovom temom. Niti ćete vi mene razuvjerit da Dinamo nije smeće i da mu se ne podilazi, niti ja vas obrnuto. Glupo i nema smisla dalje.
Naravno da me ne možeš uvjeriti u to da faul pred kraj utakmice ne može biti faul jer je za Dinamo. Da je bilo za Osijek onda bi bilo ok. Htjeli bi pošteno, ali da je samo za vas. E pa ne ide to tako.Imate i VAR sad pa opet vlastitim očima ne vjerujete, sad crte nisu dobre ili koja je već nova psihoza na hajdučkoj tapeti.
buz Imate i VAR sad pa opet vlastitim očima ne vjerujete
Pa evo, sjajan ti je taj VAR koji ne vidi dva metra zaleđe Istre, ali zato nekoliko minuta analizira i traži prekršaj koji nitko nije vidio.
chono jesam, relevantniji sam. Znaci pred golom si, u 16m, lopta je u tvojoj kontroli, suparnik je fulao, maznuo te po misicu, padas na pod i to bi trebalo pustit bez sankcije?
nisi, relevantan si koliko i ja. Dakle, skoro pa nikako, a tako možemo komentirati iz istog statusa. Ponavljam opet jer očito me se ne čita dobro. Prekršaj koji se nije vidio, nije ga vidio ni sudac par metara udaljen, jer je bezvezan i većinom se ne sudi, a VAR-u je trebalo nekoliko minute analiziranja da ga uopće dosudi. Stvar je kriterija. Vidimo se iduće kolo, ako bude ijedan takav udarac da VAR ne intervenira pa da se ne sudi prekršaj ili penal, bez obzira kojem klubu se radi te u kojoj minutu, srat ću koliko god treba.
chono Nadoknada je trajala toliko jer je Erceg nokautiran ležao na terenu. Nadoknada je inače bila dodijeljena 6 minuta i sasvim realna je bila. Doduše, Hajduk je bio toliko očajan da nebi zabio ni u 30 minuta nadoknade. Ali Istra je bila još gora, a zaleđe je trebalo biti. Nije se ni gledalo ni sudilo.
Ali ti sad samo sereš da bi srao, tako da se sad stvarno povlačim iz rasprave. I jedni i drugi smo glupi smo ko kurac što uopće išta pišemo