Jedva čekam naslove ovih koji su velicali koeficijent u drugom pretkolu.

Osijek zalutao… Iako ovu Adanu posralo dobro… Jači su za tri klase, pa im sreća ni ne treba.

Utakmica katastrofalno pripremljena od strane Osijeka. A drugo klasika, pustaju u obrani ma sve strane, a za gol moraju promasiti nekoliko prilika…

Fenix

U čemu? Pet prilika stvorili i gol je trebalo dati. Tamo neće biti kamilica sigurno.

Tek maloprije dosao doma i nisam nista uspio pratiti, ali rezultati Rijeke i Osijeka su relativno ocekivani ali bome Zrinjski vec u prvom poluvremenu osigurava Europu ove jeseni. Bas mi je drago za njih.

Crnipetarpogani

Ovako Real ne bi išao igrati protiv amatera kao što je postavljena Osijekova igra u Turskoj.

Evo Mlakar dva zicera, tako se ne igra u Europi…

Miro

Prava si junacina

Nazivati nekoga preko tastature pickice bogami treba imati muda do poda

Sigurno si negdje oko 100kg debel i mastan i onda kao svoje komplekse lijecis preko tastature.

Sad cu ti ja reci

Ti nisi napravljen na normalan nacin

Ti si izdrkan i sramota za hrvatski rod

Uzivaj u prezderavanju gicko jadni

Ovaj Hajdukov scenarij kao da ponovno gledam. Hajduk bolji, fula previše, dobije gol iz ničega i raspad. Nadam se da se varam.

Flipper Bez dva gola viška nemaju što tražiti u uzvratu. Nažalost je tako.

Flipper istina, ali za razliku od prošlih sezona Hajduk mi djeluje zrelije, europskije. Kao da Dinamo gledam u sličnim utakmicama. Ništa nije stihijski. Ne znam kako će završiti ali ne nerviram se previše po prvi put ikad.

Rafael

Bogami trebalo ti 4 sata da odgovor smislis jebenica.

Ne vriđaj me neman 100 kg nego od 106 do 110 ovisno kako janjetine bude taj tjedan.

Ne jeden ja toliko da bi me neko vriđa da iman jedva 100kg

Sad na koliko normalan ili nenormalan nacin san napravljen neznan to su ipak bile 80e kakve su poze starci radili neznan triba bi ih pitati.

Jebe te malo biologija ali nema veze sa drkanjem nemozes praviti dicu

Zajebali su te starci, lagali su ti.

Da praznis jaja redovito manje bi ljut bija ili da se dobro naides janjetine

Fico daj ti to za stalno da normalni ljudi mogu razgovarat i da se Dinamovi i Hajdukovi navijači mogu podjebavat na normalan način…kad vidim ovakve Dinamove "navijače" bude me sram

Fenix Opet prvo poluvrime smo bili katastrofa u sridini Krovinovic i Mlakar su definitivno najslabije karike u ekipi za Mlakara triba pod hitno neka zamjena a Krovinovic na klupu pa neka se tamo vrti u krug…

Sve u svemu steta 2 100%ne neiskoristene 2 stative, bojim se da ce nas ovo kostat…

Rijeka sigurna, Osijek se može okrenuti prvenstvu.Hajduk, stvarno ne znam. Čini mi se da će u Grčkoj biti sasvim druga utakmica i da je na Poljudu bila prilika za pozitivan rezultat, teško će Hajduk tamo do pobjede. Grci su ovdje došli ne izgubiti i to su ostvarili, oni tako igraju. Mlakar je baš loš. 🤦

Pogleda sad sazetak osijeka, u jednu ruku mogu biti sritni sta su primili samo 5 kom u drugu cini mi se da su primili zadnji gol iz zaleda i da je onaj simulira kod penala

Rijeka očekivano, šteta za Hajduk previše fulanih prilika bojim se da će tamo biti 1:0 za PAOK i ode mast u propast, osobno sam kao navijač Osijeka prognozirao 3:0 za Adanu i stvarno ne kužim na čemu su ostali bili uvjereni da Osijek tamo ide po pobjedu pa Turci su za 5 klasa iznad nas u ovom trenutku. Da bi imao šanse protiv jačeg protivnika moraš odigrati taktički savršenu tekmu a mi primimo 2 gola iz amaterskih pogrešaka a 4. i 5. gol iz nepostojećeg penala i čistog zaleđa. Adana zasluzeno dobila ali ne mogu se oteti dojmu da smo mogli izvući više isključivo iz razloga što njima nije počelo prvenstvo i na trenutke su izgledali dosta umorno na terenu. Idemo dalje Osijek se voli i kad se pobjeđuje i kad se gubi ….