gusterko Prika Fenix nemojte misliti da vam pišam na paradu ili kvarim veselje ali Romano kaže da u ovom trenutku nema nikakvih indicija da će Perišić napustiti Tottenham, on mi je nekako najbolji izvor informacija a već ga dugo pratim….
Prika Brijac da..cuj Romano zna sto se u Omišu prica…budalastina…da je rekao Stpe,Mate,Mišo…onda bi se zamislio..
Flipper Prikamano > Romano. https://www.index.hr/sport/clanak/vulic-imam-informaciju-iz-perisiceve-obitelji-da-dolazi-u-hajduk/2477465.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d
Garrus_V Ali ove Hajdukove legende kao lesinari, mislim koji kurac cak i ako znas da dolazi ides stavljati to u javnost? Jedino ako ti dobrobit kluba nije na prvom mjestu i zelis nekako sabotirati posao.
Prika Samo polako…prije 7 dana ste se svi rugali… A danas sve novine pisu. gunner hehe..ako moram birati onda Perisic taman nikad vise Super Mario ne izasao…
Fenix Prika prije 7 dana ste se svi rugali… Ja se rugam i dalje. Toliko mi nestvarno to djeluje da, ako stvarno potpiše, sjedam u auto pa u ST na doček. I sa 34 godine je 3 klase iznad cijelog Hajduka i HNL-a