chono escoban vise puta je pokazao da je neprijatelj sam sebi, bas propuh u glavi. I da, mogao je harat primjerice Italijom. @Prika sta provociram? Lik je ljakse i ovo treba kaznit. Odvratno ponasanje!
Loki Čestitke Hajduku na kupu i Dinamu na prvenstvu. Ali brate mili, ne možeš doći na finale i uništiti stadion. Ja ne znam tko će nakon ovoga htjeti ugostiti bilo što…
escoban Loki A sta mozes uvik se nade onih 50 debila koji ce palit stolice, bacat bengalke u teren i sl., zadnju utakmicu Hajduka i Dinama su Boysi zapalili pola juga
buz chono Trebao sam ići, ali nisam čitao kaj piše pa sam kupio kartu za ponedjeljak. Na kraju je ispalo dobro jer na kraju jučer ne bi ni mogao ići, a u ponedjeljak može bit još veća ludnica.
Garrus_V Malo sam pratio danas, ovaj Benrahou mi se cini kao stvarno dobar igrac, ne pratim previse HNL ali dobar dojam mi je u ovih dva tri navrata ostavio.
Rafael Prvaci!!!! Daj mi samo pobjede, znaj da ipak meni značiš sve, Dinamo neka svud odjekuje, moje srce ludo voli te!!!!
Prika Fenix i onda i sad je istina…Omiš gori Sad svi znaju…i baba i dida…. Edit Fenix ili si mislio na Keka?
escoban Ma nista od toga nekako mi Perisic djeluje preambiciozan da bi se sad vratio u HNL, a moze idalje igrat u Italiji/Svabiji
Garrus_V Pa cini se da je blizu Fenera, nekako mi to s Hajdukom nema nekog smisla. Ne kazem da se nece dogoditi ali vjerojatno bi se morao odreci ogromne svote koje vani jos moze zaraditi. A onda bi mi imalo jos manje smisla ovo dovodjenje Dajakua.