Prika Fenix tu je Prika ali nemam vise vremena kao prije…pratim sve…tu i tamo bacim koji lajk. Miro dobra ti je slika ali daj vrati se molim te na ramstek medium rare…te su mi tvoje slike draze 😍 Nastavis li ovdje stavljat ovakve slike doci cu ja u tvoju temu i stavljat samo slike kupusa
buz Ne znam tko ga je manje zaslužio, Dinamo ili Hajduk. Osvojit će ga manje loš. Mogao bi opet biti foto finiš.
HideooKoojima Kao neutralan sam gledao utakmicu i ono da nije penal u 94 minuti 🙄🙄🙄 Dobro se Hajduk gura 🙏
escoban HideooKoojima Ja sam isto pomislio da je penal, ali u usporenoj se vidi da je lovrencic izbio loptu prije a ovaj je tek zapeo kad ga je isao preskocit
Crnipetarpogani Vi imate livajumi imamo svetog Livija…Hajduk se vratio u borbu ali nemojte se previše nadati jer ako Livakovic ovako nastavi imate ce sest Clean sheetova u zadnjih osam tekmi 🤣
buz Ovo je užas, terajte ga u kurac. Živcira me cijelu sezonu, ne samo ovo u zadnje vrijeme. Koja budala mu je stavila klauzulu od 1.7 milijuna eura, kakve su to nebuloze. Šibeniku svaka čast, zaslužili su.