chono Tuhy
Optužiti mene da sam licemjeran i neobjektivan oko Hajduka je u najmanju ruku smiješno.
Pogotovo na sve ono što sam pisao u vezi njih i kako se uopće ne slažem sa sustavom upravljanja, politikom kluba i "navijačima".
Niti sam član, niti sam pretplatnik. Od mene kune Hajduk nije vidio već 7-8 godina jer ne podržavam sistem. A o sramoti Hajduka i rezultatima pišem više nego iko drugi ovdje, ali i šire. U društvu koje je hardcore za Hajduka stalno serem, ali nema veze.
Guess ko od vas podržava ovo što se radi u Dinamu i gdje se zna u koga završava lijepi dio novca?
Kažem, mene bi bilo sram podržavati takav sistem kao što je u Dinamu i to ne krijem. Dinamo predstavlja sve loše što se dogodilo u ovoj državi i zbog koje je budućnost hrpi ljudi uništena. Nikad, ali baš nikad neću navijati niti imati simpatije prema tom grobu od kluba. Ni da igraju protiv Zvezde i Partizana, bio bi za njih.
Da Tuhy Dinamo kao i svaki klub s Balkana "preživljava" da se ne osramoti u Europi. Tu i tamo se zalomi rezultat i neki eurogol Oršića pa se maskira manjak kvalitete tj. fizike naših ekipa. To se osjeti.
Realno, ekipe iz Lige 5 često podcjenjuju naše klubove i vjerojatno igraju s nekih 60-70% snage i volje u tima utakmicama. Koliko god to treneri tih ekipa ne podržavaju, nesvjesno igračima tako dođe. Pogledaj tempo s kojim igra Tottenham ili Chelsea u Premiershipu! I onda to usporedi kad igraju s Dinamom. Druga kategorija.
Milan je protiv Dinama izašao motiviran jer im je vrag odnija šalu i fakat im je trebao dobar rezultat. Razmonitrali su Dinamo, a Milan nije top tier ekipa u Europi.
Daleko smo mi od tih stvari. Samo bljeskovi. Lige su preslabe i nemaju dovoljno novca. Dinamo u HNL-u ima budžet od 60-70 milijuna, dok Hajduk i Osijek imaju max 20 milijuna. To su ogromne razlike i zato su naši klubovi nekonkurentni.