escoban Zbog cega ja propusti BVB š¤¦āāļø 3 boda upislai ali ovo je katastrofa mi niti jednu dobru utakmicu nismo odigrali od pocetka sezone, od 70e min ekipa se gasi krovinovic totalno bezkoristan,livaji se neda zivitā¦zali boze
Prika escoban ā¦nisam ni ja gledao,vidio sam da su se i oni izvukli u 96min.. Krovinovic bas lose izvodi kornere,i ova mu je preletila sve pa je vratio Elez cini mi se⦠Livaju ne diraj š
Nexus Ako jednom klubu u HNL-u treba zimska pauza to je Hajduk. Kriminalna igra od druge utakmice s Portugalcima. Katastrofa. Gasi sve. GNK Äe nas razvalit.
Prika Penal jest ali crveni je lakrdija! Evo ja cu prvi to rec! Koji idiotizam,najgore suÄenje mi imamo u HNLu. Ova godina nije izuzetak nego je tako uvijek bilo sve Å”ugava banda u crnome
Prika Haha..upalio se internet! Dvije utakmice u 98min za pobjedu gori sve buz lose igramo ali to je derbi,nemate sanse pogotovo jer vam je iza Milan
buz Prika Ne sluÅ”aÅ” naÅ”eg djedu ÄaÄiÄa, nama je HNL svetinja, Liga Prvaka je nama tako usput, tako on kaže.
Prika Ma mi smo bas losiā¦a opet dvije pobjede ovako u zadnjim sekundama znaci da karakter imamoā¦vi ste bolji dosta ali ako a vjerujem da vam je prioritet Milan da imamo sanseā¦pogotovo jer je 8 bodova razlikeā¦
chono Odlicno, sada imamo pravo na dva gola u 99., penal, crveni, tucu navijaca medusobno i opcenito sudacku kradu i prvenstvo ce biti ok i regularno. Keep them coming š