Prika Pa je li jedna moze proci utakmica a da ne popijem normabel Utakmica za nas strasno bitna,dobili i sad je puno lakse…da smo izgubili krenulo bi pljuvanje…ovako smo uzeli 3 boda i puno lakse ce bit dalje…a sad zutu podmornicu idemo torpedirat!
chono Samo da stavim tablicu na dan 27.8.2022. , ja mislim da nitko nije ocekivao ovo prije pocetka sezone
analfabet Teklić odličan, nadam se da će ić u veći klub, vidim ga u budućnosti u klubu tipa Rangers ili Fenerbache
eraserhead Livaji umra otac. RIP. Index admin radi prekovremeno, komentari su za 🤮 Najebali smo veceras…
chono eraserhead ponekad zaboravljamo da smo samo ljudi 😔 Ovo je moglo utjecati i na njegove igre u zadnje vrijeme. Mi gledamo sve kao navijaci, a neznamo sto se dogada igracima privatno i koliko uspjesno to mogu staviti sa strane kada krene tekma
Prika eraserhead ko ih jebe… Steta,sucut obitelji! Jos jaci cemo izac ❤💙💪 Marko uz tebe je cijela Dalmacija i nacija!
Fenix chono Kaliniću je majka teško bolesna, a Biuku i Sahitiju nedavno umrla. Ni da hoćeš, ne možeš bit 100%, a oni su odlični. Mi se međusobno jebemo, a tko zna kroz što prolazi jedan Maguire ili Petković. Najlakše se sprdat i srat
chono Fenix tako je, to i kazem. Mi tu pisemo ko neki mamlazi, a neznas sto se covjeku dogada u zivotu.
escoban Mislim da je Sibenika zakinilo za penal,a i smotani delic dobije po nogama u 16m i nepadne 🤦♂️ Edit: koja smijurdija sad dinamu poklone penal za upola manji kontakt
escoban chono a usporedi kontakt na delicu i ovo , pitanje jel ga opce zavatio a lopta je i ovako bila neuhvatljiva za Dinamovog igraca . Sibenik ostecen a dinamu se natega penal