Prika Atmosfera milina! Oooooo.....eeeee.....volim te Hajduce!!! Ooooooo......eeee.....hahaha Gang bang ❤💙💪 Idemo u Zagreb bit ce nas sto tisuca! Idem popit pivu i zapalit cigar poslije ovog sexa i uzivat!
gusterko Sad vidio sastav koji će istrčati protiv Dinama jebeš mi sve ako Bjelica ne ide izgubiti namjerno u Zagreb drugog objašnjenja nemam zašto su Caktas i Bartolec na klupi a onaj panj Grgic opet od prve minute starta ....
Kaiserus Prika Rekao sam ti da postoji šansa da ćemo osvojiti, a da ni sami ne znamo kako se to desilo. I to u zadnjem kolu.
Prika Kaiserus mi smo ove godine sto puta bolji nego prije! I nista nije slucajno bar za mene,Dinamo je los i to treba iskoristiti... Ja se i dalje drzim onoga da samo uzmemo kup i dobro je,a prvenstvo ako bude to ce bit spektakl! Odavno nisam uzivao u Hajduku kao ove godine i sto se mene tice ne treba ni pehar a ako bude savrseno! Zadnje kolo ako nam kojim slucajem bude trebalo nerijeseno izgubit cemo a ako bude jedino pobjeda igrala gotovi su!
Prika Torgue tesko ce nakon ove vise kiksat...ali nema veze ja sam zadovoljan sezonom! Osijek je kao balon ispuhao,nemoguce kako su pali...ja isto mislim da je Bjelica trebao na kraju sezone neke stvari rjesavati...mozda je htio sve mobilizirati a na kraju je dobio kontra efekt! Po meni tesko da ce ovo ponoviti