Prika
Pa Prika moj samo to prvenstvo 2005 ti govori koliko si u krivu,očito je 2005 Dinamo bio toliko loš da je čak i uz sudačku pomoč završio na sredini ljestvice,ja shvačam da se navija iz srca ali brate bez ljutnje imam osječaj mnogi više mrze Dinamo nego što vole Hajduk,daj mi reci kome bi dao HNS u ruke tko če šta napraviti da bude bolje tj da bude pošteno,Prika moj daj nabroji ljude koji su u zadnjih 10 godina bili vodstvo Hajduka i što su oni učinili za Hajduk ,zar je Zagreb kriv što je klub opljačkan do gaća,da u HNS-u ima malverzacija s lovom ima ali to s namještanjem prvenstva i sl je oprosti ali čista glupost ,Hajduk je 2005 osvojio prvenstvo pošteno kao i Dinamo svoja kao što će i Rijeka ove godine a nadam se da će nastaviti s daljnjim osvajanjem ,samo se bojim da če i za njih biti sumljivih situacija čim zadominiraju ligom ,meni se jednostavno neda nabrajat greške koje su sudci radili vs svih momčadi,evo ovaj isti kaj je Cibaliju sad zeznuo je zeznuo i Dinamo usred Poljuda i sad mi ti Prika objasni o čemu se tu radi.
Prika jeli ti mislis da smo mi toliko ludi?
Kao da mi neznamo da su nas vlastiti ljudi koji vode klub nasadili na ovo kao da mi neznamo da smo sami krivi sto nas drugi klubovi ne vole zato sto smo bili prem svima bahati kao da mi kmecimo zbog sudca zato sto nam je bitno da smo drugi ili treci???
Mi suce stalno spominjemo zato sto nas stalno kradu i svoj klub pratim 33 godine i isto toliko nas kradu bila jugoslavija ili hrvatska bila zvezda ili dinamo,nama je svejedno jesmo li drugi ili sedmi ako nismo prvi,mi zelimo da nas ne prave budalama,mi to stalno govorimo jer vidimo vi ne vidite jer vas nije ni briga dok vam ide.
A sad svi vide odjednom?kako sad svi vide odjednom??
Kako sad sve treba odjednom.smjenit napravit promjene?kako?
Kad smo mi kmecavci i nista vise?!
Ja ne spominjem ni dinamo ni hajduk ajmo ih stavit sa strane nemoj me gledat ko navijaca.
Ja sam jucer namjerno protiv jelicica srao jer taj covjek koji je nakon sto je presao u dinamo iz hajduka i prvu utakmicu na kojoj se pojavio pokaze kurac navijacima je kreten a danas glumi finog gospodina u smeđim cipelama i kaputicu i drzi predavanje mladjim momcima a sam je bio govno i osto govno(to bi rekao da je presao iz istre u cibaliju)to govori o njemu kao o covjeku.
Matea beusana jako dobro znam ne smijem rec kako i sto ali taj covjek kao 90% sudaca nase posrane lige ide po vecerama dinama zdravka mamica i slicnih i piju i jedu i spavaju na racun dinama.
Previse godina ja to pratim da netko danas moze rec da ja mrzim neciji klub,ja u dinamu neznam 3 igraca a u ceskoj 5 lizi znam i doktora to govori da volim svoj klub i da mi nsta drugo nije bitno.
To je problem 90% ovih nazovimo navijaca moj nije!!
Ja bi za hajduk krv dao
Mamic je iskoristio situaciju i u trenutku kad smo bili losi znao je to sve okrenut,vidio je da nismo u dobrim odnosima s nikim i da ovi sto nas vode kradu i od te davne 2006 on radi sustavno na jebanju nas.
Prvo je u inter zapresic slao sve igrace pa da ne govorim ostalo sve, pa je dosla lokomotiva koja svake godine donese +6 bodova,pa je umro markovic pa je gospodin doveo glupana sukera i jase po nama svima vec dugo dugo.
Za izbor sudaca i njihovo sudjenje je najgore ikad bilo to protiv hajduka ili za hajduk ili protiv bilo kojeg drugog kluba,sustavno je usao u sve i sve nas jebe.
Cisti primjer je da je on doveo cijeli izvrsni odbor i on kao daje ostavku na raspolaganje a isti taj odbor treba reci da prihvaca,pa tko je tu lud??
Vas ima 100 na utakmicama,zasto?
Zasto slavite 10 godina za redom prvenstvo sa osobljem kluba i placenicima??
Vi cim ja jednu prozborim ispadam da serem jer sam hajdukovac ali to nije istina.
Ja vam govorim sto rade a svi imate glave u zemlji i ponasate se ko nojevi i jedino ste sad se kao osvjestili ili kad vam lyon da sedam komada pa pocnete mislit a do tad vas boli ona stvar.
I ispravak te 2005 su i nama pomagali sjecam se sad ali smo mi to priznali nakon svega!
Ja nemam nista ni protiv dinama ni ikoga bit je da vidite neke stvari a problem je sto svi kad vide da sam za hajduk odmah misle da provociram a to nisam nikad.
Sami vidite da ne idete na utakmice,pocnite od toga?zasto je to tako?
Mamic je uspio posvadjat i bbb a to nije lako uspio je napravit placenike i ove druge,na utakmici prije par godina kad smo zajedno bili na istoku sam vidio da je taj bbb jadan da ih je bas razjebo i tad pomislis pogledaj sto je jedan covjek napravio,iskreno bez ikakvih skrivenih poruka meni ih je bilo zao!
Draze bi mi bilo da je kao nekad bio pun stadion gdje je bila ludara pa ako treba dat nekome po glavi ili primit nije bitno,bitno je da se to dozivi a ne ko sad mozes sto hoces nikakve drazi nema