Flipper Ne trolam nikog. Napisao sam da je bio težak period. Nije baš da su ovi dominirali 90. minuta pa se ispromašivali, a mi zabili neki krumpir i bilo 1:0 za nas. Zabili smo 3 gola, pogodili stativu i prečku, a nismo primili gol. Nabili smo ih i očekujem tamo ponovno našu pobjedu, rezultat 1:2.
HNL
Prodali Sahitija za 1mil
Pomalo mi je zao Gattusa, vec slabi kadar jos vise oslabljen… Jos ako ode puki ajme majko ce bit, a izgleda da i za njega necemo dobit 5milj
Potezi koji se povlace nakon otkaza Jakobusicu su nevjerojatni, svaki put kad pomislim da ne mogu gore oni to nekako uspiju nadvladat.
Sad pokusavaju vratit Biuka i Mlakara, znaci cista katastrofa i poraz za ovaj klub.
Biuk mi je uvik bio drag igrac neznam jel naucio zadnji pass i ubacivanje ali uvik mi ga je bilo gust gledat.
Al nekuzim bas logiku covik ima ogromnu placu za Hajduk i da prihvate 0€ posudbu i 50% place opet je puno.
Sta ti donosi? Prvak neces biti, opet ces se borit za 2,3,4 misto al nije bolje probat ubosti nekog bez papira i izgurat ovu sezonu sa ovim kadrom mozda neko od mladi koji griju klupu se pokaze.
Sportski direktor je skinuo kopacke prekjučer a novi predsjednik nema pojma koja radi…ne moze se bas ocekivat logične poteze. Poprilično sam siguran da hajduku nije trebao trener koji Kosta sa struci im stožerom 2.5 milijuna eura dok recimo jakirovic ima četiri puta manje. Za dva i pol milijuna se mogu dovesti dva dosta dobra igraca
Igrali smo protiv Bayerna, a mislili na Banjole.
Ja još razmišljam na koje od ta 2 gostovanja otić, trenutno ipak više naginjem na Banjole.
- Uređivano
Jel ga ovo NO skarta? Sta je sa evolucijskim napredkom predsednika?Ovaj klub kad god napravi 2 koraka naprid odma iza napravi 5 unazad…
Fenix to neces dozivjet predobro oni zive od hajduka
Fenix Opet vrhunski timeing, prije derbija uvest jos veci nered u klub i momcad.
Jakobusic je bio 1000x sposobniji od ovih ljudi u klubu, opet sve se raspada informacije cure na sve strane, nezna se ko pije ko placa.
Prepostavljam da se zakacio sa NO, onaj celavac se malo previse poce petljat u rad kluba
Tupim to vec mjesecima, nije nikad ni smio dobiti taj posao. Iduci tjedan Bilic predstavlja novu strategiju kluba, majko bozja sta ce to biti.
Onog Pavelina treba otjerati u tri pm.
Šta/ko je NO?
Ne zna se ni ko pije ni ko plaća.
Uff jedva cekam doci kuci i lagano presice upalit… Sta je ovo sve u rasulu
Dinamov igrač zahvati Dinamovog golmana u skoku = prekršaj za Dinamo