chono Ogledni primjer je Dinamov sprint prosle sezone

Dakle, nauči nešto iz toga. Hajduk vam nije valjao dok je bio u dva boda, nije valjao ni kad je bio daleko i gradio momčad, ne valja danas, neće valjat ako opet budu samo mladi i neće valjat nikad isto kao što meni Dinamo ne valja. Dopizdili ste više. Igrajte LP ili što već i doviđenja

Fenix mi smo dopizdili? Naucite gdje je sredina, pa ce sve biti lakse. Ili je nesnosna euforija (koja cijeloj drzavi ide na kurac, osim vama) ili je kukanje da nista ne valja (koje cijeloj drzavi ide na kurac)

Gasi klub, motaj kablove 😆

a kako ono nije faul na kalinicu?

ugl. hajduk je najbezopasnija momcad lige

Ljudi koji trenutno vode Hajduk su sigurno u onoj skupini 15% najglupljih ljudi svijeta, ovo sto su oni uspjeli napraviti u par mjeseci je tolika tragedija da moze klub baciti opet nekoliko godina unazad. Zaposlili su predsjednika koji nikad nije radio u sportskom kolektivu, zaposlili sportskog direktora bez dana staza u slicnom poslu i ocekuju da ce sve krenuti nabolje. Taj sportski direktor nije nikog uspio dovesti u Hajduk, jer budimo realni Rakitica je doveo fanaticni kum a ovog Bambu je jos Niko zakapario. On je jedino doveo trenera bez ikakvog uspjeha kojeg sad placaju 1,5M eura, sad placu kako nemaju novca i da moraju prodati Pukstasa. Jer bas je pametno izjaviti da nemas novca i da prodajes najboljeg igraca da bi prezivio. Jebo me pas ako izvuku vise od 6 milijuna za njega.

Jos citam danas da su suspendirali Dajakua i Benrahoua i sad igraju s Kalikom na krilu. Idiotizam.

Ova opsesija je već bolesna. Otvorit ću temu samo za Hajduk, pa tko hoće bit normalan unutra može

Fenix kakva opsesija? lik trola "osvajamo". Osvajate ca? Kako je to iole "normalan" post vrijedan posebne teme? Otvori slobodno, da ne citamo pizdarije ovdje

Trebali su 5 komada pozobat 😃, al boli te kurac… ovi se ispromašivali, Dinamovcima ulazilo.

Jeben rezultat za uzvrat, to ne smiju sjebat.

Tuhy sjebalo se svasta, moze i ovo 😁 dobri su ovi, Dinamo je visio u par navrata, ali opet, po tko zna koji put, pokazuju karakter i muda

Kako ce tek bit sljedece sezone kad budu slagali momcad za LP ne za HNL…

Kulenović je zvijer i nadam se da će dobiti veću minutažu. Ako ovako nastavi, možda dobijemo nasljednika Mandži. Vidjet ćemo.

Kako smo moćni, bio je težak period, ali smo ih ubili. Šteta što nije ušlo ono za 4:0. Ovih 3:0 će morati biti dosta. Ali najviše veseli igra i odlična perspektiva za dalje. Ovo bi mogao biti dominantni Dinamo, samo će mi biti žao ako ne bude neke napetosti u ligi.

Domaću ligu mogu igrati sa rezervama, barem do zime da ju naprave zanimljivijom.

buz jel' sad trolaš ove Hajdukovce ili? Jer Dinamo je sinoć mogao lagano popiti 4-5 komada. Ovi su fulali teške zicere. Istina da je moglo završiti i 4:0 za Dinamo, ali rezultat nije baš mjerodavan. Meni je drago da je na kraju bilo 3:0 za Dinamo, ali bojim se da nije gotovo.

Nije gotovo ako uđu bez discipline…očekujem borbu i pet šest popijenih žutih kartona i moralo bi biti doboljno. Trebaju odigrati oštro i uzeti tu EU lovu.

Flipper Ne trolam nikog. Napisao sam da je bio težak period. Nije baš da su ovi dominirali 90. minuta pa se ispromašivali, a mi zabili neki krumpir i bilo 1:0 za nas. Zabili smo 3 gola, pogodili stativu i prečku, a nismo primili gol. Nabili smo ih i očekujem tamo ponovno našu pobjedu, rezultat 1:2.

8 dana kasnije

Prodali Sahitija za 1mil 🫣

Pomalo mi je zao Gattusa, vec slabi kadar jos vise oslabljen… Jos ako ode puki ajme majko ce bit, a izgleda da i za njega necemo dobit 5milj

Potezi koji se povlace nakon otkaza Jakobusicu su nevjerojatni, svaki put kad pomislim da ne mogu gore oni to nekako uspiju nadvladat.