Realno transfer koji za malog biuka sigurno nije dobar…decko od 20 godina nema sto radit u mls-u…greska za hajduk a i za biuka

Prika Sto se tice penkale…Vrijđas me kad pises da bi isto volio da mi se pokloni!

Prika Jebeni vodovod ima kalendar,koliko vidim svi po kladionicama imaju kalendare pa daj ih clanovima onda…znak jebene paznje…

Pa sam to govoriš

EDIT:

Nexus Neće protiv sebe vikati. Na Poljudu se ne viče "Uprava Odlazi" niti se grobovi kopaju i crne vreće vade na sjeveru već 10 godina. Od kad postoji NH i sve oko njega.

Ironično jel da?

Pa u jednu ruku i jest. 8 godina su radili nemjerljivo gluplje stvari od prodaje jednog igrača za nekoliko puta više nego što realno vrijedi.

Ne znam zašto svi misle da mu se zakopava karijera ovim potezom. Čovjek ide u interesantan klub koji igra u ligi koja svake godine raste i sve je popularnija. Imat će priliku trenirati s Baleom i Chiellinijem. Najvjerojatnije će i igrati. Liga će dobivati sve više pažnje jer je iduće Svjetsko u Sj. Americi.

Ne znam imam simpatije prema Hajduku ali ne mogu bas reci da navijam za njega i nisam toliko unutra ali za mene djeluje da Hajduk zadnjih godina koraca dobrim putem ali ne moze se preko noci stici Dinamo, jednostavno ne postoji precac. To sto Biuk ima 20 godina nema nikakve veze, mnogi klubovi daju veliku lovu samo na temelju talenta, siguran sam da je Biuk nastavio ovakvim igrama da za godinu nitko ne bi ponudio ni 2 milijuna za njega, cak bi rekao da je i ova cijena realno visa od normalnog trzista jer i Ameri preplacuju igrace trenutno, ne mozda kao Arapi i Kinezi nekad ali realnost je da nema tog boga da bi itko u Europi dao te novce za Biuka.

Ljudi se u Splitu moraju smiriti i sagledati situaciju realno, Hajduk se ne moze kockati i propustati sigurne novce jer to su u proslosti cesto radili pa su igraci odlazili za kikiriki umjesto da ih se dobro unovcilo. Biuk mozda eksplodira u novoj sredini ali za Hajduk je on u ovakvom izdanju vise teret nego pomoc.

EDIT: i jos sto Fico kaze, MLS nije bas toliko jadna liga, uvjeren sam da je to liga negdje na razini Nizozemske, mozda nema bas jakog kluba poput Ajaxa i PSV-a ali zato je izjednacenija i donja polovica lige je sigurno jaca pa se to rekao bih izjednaci.

Meni nije lagano, ali kako je tek jadnom @Prika. Ne znam hoće li preživjeti ove dane.

Leko trener Hajduka? Au.

Fenix demantirao me!

I to kroz par sati

Ja sam samo rekao ono sto sam osjecao ti dobro znas sto sam ti pricao i to je prica iz prve ruke i s prodajom Biuka sam se kao debil osjecao.

Ovo je prava vijest

Pokusao sam stvarno ne gledat njih ali jednostavno stalno nesto izlazi.

Drago mi je sto izlazi ovo na vidjelo da konacno neki shvate sto su i koga imali.

Zao mi je pravih navijaca dinama

Koliko ga se nakralo na transferima, Dinamo je mogao najmanje jedan stadion, i to jebeni stadion sagradit dosad. Mamić dao, Mamić uzeo.

Meni bi bilo jako drago da Dinamo osjeti posljedice podržavanja kriminalca. Isto kao što mi je apsurdno da se Dinamu sufinancira stadion. Igraju jebenu Europu. Nek uštede i izgrade si sami ako su mogli godinama krasti.

Fico da…ali nemaju oni…pa mi cemo ga napraviti…to su nas uvjerili..pa od drzavne je vaznosti…

A onaj se ruga iz Međugorja!

Ma sve u svemu i ja bi volio ali opet stvarno mi je zao onih pravih sto su uz dinamo.

A zbog ovoh sto podrzavaju Mamica zelim im svo zlo svijeta

S javnim novcima bi se trebao podržavati amaterski sport koji ima najviše pozitivnog utjecaja na najveći broj građana. Ovo državno pranje love kroz stadione smo već imali u kontekstu rukometa i svi vidimo kako je to završilo.

Fico dinamo nije podrzavao kriminalca, kriminalac je stvorio cijelu mrezu pod paravanom "dinamo". Dinamo su pravi navijaci i puk koji ga voli. Dinamo nije skupina koristoljubaca, menadera i clanovi uprave koji su lizali dupe kriminalcu i zgrtali lovu.

Jedine prave navijače Dinama koje priznajem su oni koji nisu ni kune dali za karte otkad je Mamića. Svi ostali su dali direktno tom kriminalcu u džep i tolerirali ga desetljećima jer im je donosio rezultate.

Ali najjace je sto se sad dijele na dva klana i prokazuju jedni druge a do jucer su zajedno sve to radili.

Ti isti ljudi su na pravomocnoj presudi izjavili i slozili se da DINAMO NIJE ZAKINUT ZA TU LOVU!

Daboga se poklali

Sve su to kriminalci i sve ih treba u zatvor strpat.

Svasta su radili,nema prvenstav regularnog od kad je ova mafija na celu..

Imali su ekipu sto puta jacu i tu nema govora ali sve su zatrovali…sve korumpirano oko njih.

Zgadio nam je reprezentaciju govnar,mrzim ga ko nikoga za sve

Fico jer prodaja karata je financirala cijelu pricu… dobar flex imas…

Pravi navijaci su podrzavali klub Dinamo i igrace, a ne igre iza zavjesa.

Mislim, imena se znaju, tocno i precizno. Cifre bi se lako definirale, cak i ovaj proces sudenja bi bio iznimno jednostavan i za nase pravosude. Isplivale bi mnoge stvari, pojavila bi se razna imena, a sam slucaj je puno dublji od dogadanja u klubu. Ovo je na drzavnoj razini.

Mamić je osuđeni kriminalac, pobjegao je u drugu državu da izbjegne zatvor. Uopće je nepotrebno bilo što komentirati više.

chono Aha. Samo su podržavali Dinamo i igrače. Super priča za izbjeći ikakvu odgovornost. Da Dinamo nije bio profitabilan, ne bi ni Mamić bio u Dinamu.

Sve kreće od običnih ljudi, u ovom slučaju od navijača. Dali su temelj Mamiću koji je dalje izgradio svoju finu mrežu. Dinamo je već više od 20 godina Mamić i nitko drugi. I navijači su krivi za to.