Ne znam imam simpatije prema Hajduku ali ne mogu bas reci da navijam za njega i nisam toliko unutra ali za mene djeluje da Hajduk zadnjih godina koraca dobrim putem ali ne moze se preko noci stici Dinamo, jednostavno ne postoji precac. To sto Biuk ima 20 godina nema nikakve veze, mnogi klubovi daju veliku lovu samo na temelju talenta, siguran sam da je Biuk nastavio ovakvim igrama da za godinu nitko ne bi ponudio ni 2 milijuna za njega, cak bi rekao da je i ova cijena realno visa od normalnog trzista jer i Ameri preplacuju igrace trenutno, ne mozda kao Arapi i Kinezi nekad ali realnost je da nema tog boga da bi itko u Europi dao te novce za Biuka.
Ljudi se u Splitu moraju smiriti i sagledati situaciju realno, Hajduk se ne moze kockati i propustati sigurne novce jer to su u proslosti cesto radili pa su igraci odlazili za kikiriki umjesto da ih se dobro unovcilo. Biuk mozda eksplodira u novoj sredini ali za Hajduk je on u ovakvom izdanju vise teret nego pomoc.
EDIT: i jos sto Fico kaze, MLS nije bas toliko jadna liga, uvjeren sam da je to liga negdje na razini Nizozemske, mozda nema bas jakog kluba poput Ajaxa i PSV-a ali zato je izjednacenija i donja polovica lige je sigurno jaca pa se to rekao bih izjednaci.