maverick fensisuperstar nema tu filozofije, ako ju je udario neka plati i odradi kaznu, a ovo silovanje je budalastina. Ja ću i dalje popit njegov Whisky jer valja
dormin Baza mi je kako su tim "desničarima" cool ti "macho" likovi koji praktički žene gledaju kao štrace, a onda se sutra kunu u tredicionalne vrijednosti , krščasntvo itd…Kako su rasisti s memovima i komentarima na netu a kad se nađu u lice u licu s nekim tamnije puti podviju svoj nesigurni papučarski rep..
maverick dormin a kad se nađu u lice u licu s nekim tamnije puti podviju svoj nesigurni papučarski rep.. Pa nemoj nam se odavati tu na forumu.
somethingwrong dormin Baza mi je kako su tim "desničarima" cool ti "macho" likovi koji praktički žene gledaju kao štrace, a onda se sutra kunu u tredicionalne vrijednosti , krščasntvo itd…Kako su rasisti s memovima i komentarima na netu a kad se nađu u lice u licu s nekim tamnije puti podviju svoj nesigurni papučarski rep.. Ovo si dobro sažeo. Točno tako. Interesantno je da su im idoli uvijek likovi koji su lažni u svakom pogledu zbog kojih ih cijene. Što gori-tim bolji.
somethingwrong Zero Znam da je kao persona u današnje vrijeme i kontroverzan zbog nekih tradicionalnijih stavova i svjetonazora (zbog toga i je svojevrsni svjetionik oko kojeg se okuplja zajednica koja odbacuje neke "progresivnije" agende), ali s profesionalne strane apsolutno mu se nema što zamjeriti. Meni je interesantno da se toliko nevezani likovi bacaju u isti koš nekih anti-woke boraca. Kakve jebene veze ima Peterson sa Tateom, McGregorom i sličnim polu svijetom. I još je najveći fenomen da ih se nekako povezuje sa video igrama, filmovima i svijetom zabave. Po devizi: ako si protiv ijednoga odmah si neprijatelj. Jedino tako ti likovi zadržavaju relevantnost. Klasična fašistoidna propaganda.
dormin Heat Ma kakvi, moj brat je Zdravko Tomac. Od okrojelog komuniste do turbo katolika. I dalje je Tate popularan među tim licemjerima… Ja sam ti ovaj šta ga grli Goluža (sa bjadom) ako sumnjaš u moju put..
Heat dormin Ma ne sumnjam ja u put Pjedoja nego ste vi komunisti fiksirani na crkvu i desničare, a Islamu sve opraštate. Sad je Tate promijenio stranu pa je vrijeme da mu oprostite.
dormin Heat Ja sam ti se pronašao u stihovima našeg pjevača. Antikristi, masoni, komunisti i ovi oni. Ja sam u ovim zadnjima…