- Uređivano
Imam nekih 7h u igri za sada i odlična mi je. Nisam znao što očekivati kad se marketiralo kao da će biti sada drugačiji stil igre, uočavam te promjene no u srži je to i dalje Doom kojeg znamo. Moram priznati da soundtrack na momente zvuči odlično, ali fali Mick Gordon! Ipak, malo sam razočaran što se tiče određenih dijelova vezanih uz Collector's Edition i samu fizičku igru.
- Do danas se nije znalo da igra zahtjeva internet konekciju kako bi ste ju mogli igrati - onaj klasični "Internet required" kojeg Ubisoft u zadnje vrijeme redovno stavlja. Na disku se nalazi 85 megabajta memorije koja zapravo samo služi kao verifikacija za online download. Ubisoft iz nekog razloga zna staviti određeni dio igre na disk, a ostatak kao download, iz nitko ne zna kojeg razloga, a ova fora sa samo licencom od par megabajta je krenula od Cod-a ako se ne varam.
- Steelbook NE sadrži prostor za CD. Moram priznati da prvi put vidim u životu tako nešto, al ajde, bar služi kao da držiš ovu metalnu karticu unutra.
Figura je s druge strane jako detaljna i uopće nema neki "cheap feel" kako mi je Horizon 2 CE imao.