Zero Ne znam postoji li neko ograničenje za nominacije, ali po meni bi u izboru trebale biti istaknute, kritički prihvaćene igre koje su obilježile tu godinu, neovisno jesu li remakeovi
Kužim, medjutim vodjeni tom logikom možemo svake godine izdati uljepsani TLoU2 i kvalitetom će prestići većinu igara i može biti goty. Misli li da je to u redu prema devovima koji akšuli naprave novu igru i ulože truda u nju?
Zero Na kraju dana, pričamo o nagradama kritike ili igrača koje su samo simbolične.
Naravno. Pricamo samo. Neće mi se igra magično svidjeti ako dobije GotY status.
Zero A s obzirom koliko remakeova izlazi, očito su sigurna oklada po pitanju komercijalnog uspjeha i kod recenzenata.
Pa da. Lakše je poentirati na nostalgiju i tudji rad i trud. Više respektiram nekoga tko pravi svoju priču, novu pricu, likove, svijet itd, nego uzima već postojeći predložak i "uljepša" i modernizira ga.
Kako god, dobra tema za raspravu i mnogi od nas će imati drugačiji pogled na istu, što je u redu.
Eto ja bih volio FF10 Remake, ali ne u stilu FF7. To je meni jedna od najdražih igara pa sam sebičan.