- Uređivano
Baš odlično i kreativno ! I dvi ženske…
Baš odlično i kreativno ! I dvi ženske…
Borderlands 4 <333
Igrat ce se.
AstroBot dobio Game Direction. Very nice
Onimushaaaa daaaaaa
OMG vrijedilo je
Da da…nisan se nada novom Okamiu, pogotovo ne s Kamiyom. Prvi je bia magičan.
Intergalatic izgleda odlično, odma se dalo nanjušit po izgledu igre da je od ND.
dormin čim smo vidjeli (ostali i ja i žena budni) na stolu i kauču onoliko detalja i izgled glavnog junaka nije bilo sumnje da je ND. Taj quality nema nitko.
Sci fi u retro 80's stilu. s mačevima. Pet Shop Boys Svira. Naughty Dog logo. Porsche svemirski brod. Aloooooo
Nisam gledao po prvi puta i eto, sad vidim da je hrpa toga najavljena. Jbt. Fumito Ueda, Witcher 4, nova Naughty Dog igra, ali i “novi” Elden Ring, ali jbt je li moguće i novi Okami i Onimusha? Onimusha???
Baš su ubili s najavama.
Novi guardians of galaxy od naughty doga sa likom za modern audience i reklamom za porsche (pardon, i adidas), 10/10…mozda gameplay bude dobar.
Trent Reznor i Atticus Ross rade sound, palac gori.
Flipper sve šta si nabrojao i Turok. Outer Worlds2, Split Fiction. Redom bangeri. Ali ND zašećerio. I naravno Witcher 4.
Astro pomeo nagrade. Već sam mislio ugasiti nakon Okami jer je izgledalo kao kraj, ali onda je Geoff rekso "One More Thing"
Blitz ja sam sve samo nisam modern audience. Dijete 80tih, a ovo od ND je točno moj vibe. Predobro
Dobra odluka da sam ostao spavati
Pa kaj nije bilo receno da bude HL3 ?
Spavao sam
Jeli mi drago
Bome itekako jest
Dobrih stvari je najavljeno Borderlands mi izgleda topcina jedva cekan.
Nova ND igra
Cekam jos da skroz potvrde kako je them/they non binary transgender lesbian
Ja ću večeras pogledati kad ode seronja mali spavati. Žao mi je što nisam gledao ipak, bilo je svega koliko vidim. Još jutros kad sam vidio onog ljudinu na fruli kako svira u zanosu…trebao sam gledati. @fensisuperstar snimi novi video kao onaj, samo "Flipper pičko, trebao si gledati, trebao si, bilo je svega…" i s mačkom obavezno.