The Game Awards 2024
Ljudi, Half Life 3 najava ide
Kad počinje ovaj shitshow?
chono i ja mislim, internet ce se srusit jbt
DarkPunisher moze biti flop, ali glasine su sve jace. I Tyler McVicker mi je presutljiv po tom pitanju, a on vjerojatno zna.
Mislim da su ovakvi rumori zapalili net jucer:
https://thegamepost.com/half-life-3-announced-the-game-awards-2024-rumor/
Zero također preskačem, da je vikend u pitanju, možda bih gledao, ovako nema šanse.
Deadwalker u 9 odete spavat, u 00:30 se probudite, do 1:00 ste spremni. Pogledate sve i odete opet spavat. Do alarma za posao ste kao novi ljudi
Deadwalker Ma da, i ovako idem oko 12 u krpe a ustajem u 6. Ali najradije bih namjestio notifikaciju da me probudi ako najave HL3. Jer ako to ne zaslužuje vatromet usred noći, onda ne znam.
- Uređivano
chono ma jok, ja ako zaspim u 9h, znači da sam baš brutalno umoran i onda se valida probudim tek idući dan u 10h
Zero da, volim to pogledati samo zbog najave novih igara (pogotovo ako najave tako nešto), ali mislim da mi je to stvarno overkill biti tako dugo budan. Jer me sin već probudi oko 6h pa spremanje za vrtić i jutarnje rutine, sve to duže traje s malim djetetom
I na kraju poznavajući sebe, budem pregrizao jezik i ipak ostao budan i onda će mi se sin probuditi oko 3 i pol u noci taman dok ja najcvrsce zaspim
Deadwalker znaci da nisi dovoljno umoran
Također skip. Ujutro kad se probudim uz kavu pogledam.
Ma ne bude nis posebno, pokusao sam nahajpat ekipu. Odite spat, ja cu isto, moram rano na trening i posao
- Uređivano
Prije nego što odem na spavanje, još jednom ostavljam vam službeni link.
Ujedno vas sve i potičem na odete na spavanje, Ipak… 8 sati sna
Nema spavanja. Čeka se najava Golluma 2.
Haha…zaboravi san na tu malu gnjidu.
oceli ovo