Novi guardians of galaxy od naughty doga sa likom za modern audience i reklamom za porsche (pardon, i adidas), 10/10…mozda gameplay bude dobar.

Trent Reznor i Atticus Ross rade sound, palac gori.

Flipper sve šta si nabrojao i Turok. Outer Worlds2, Split Fiction. Redom bangeri. Ali ND zašećerio. I naravno Witcher 4.
    Astro pomeo nagrade. Već sam mislio ugasiti nakon Okami jer je izgledalo kao kraj, ali onda je Geoff rekso "One More Thing"

Blitz ja sam sve samo nisam modern audience. Dijete 80tih, a ovo od ND je točno moj vibe. Predobro

Dobra odluka da sam ostao spavati

Pa kaj nije bilo receno da bude HL3 ?🤣

revo nije 🤣 Valve ne izlazi na ovakve evente, nije im potrebno

Flipper ali jbt je li moguće i novi Okami i Onimusha? Onimusha???

Da, ni ja ne mogu vjerovati. Više za Okami, ali Onimusha mi je jedan od najdražih PS2 serijala. Bit će vrhhhh. I super što nova ND igra nema veze s Unchartedom i TLOU, konačno da su se maknuli od toga.

Spavao sam

Jeli mi drago

Bome itekako jest

Dobrih stvari je najavljeno Borderlands mi izgleda topcina jedva cekan.

Nova ND igra

• Ružna ženska CHECK
      • Izgleda kao muško CHECK
      • Azijatkinja CHECK

Cekam jos da skroz potvrde kako je them/they non binary transgender lesbian

Ja ću večeras pogledati kad ode seronja mali spavati. Žao mi je što nisam gledao ipak, bilo je svega koliko vidim. Još jutros kad sam vidio onog ljudinu na fruli kako svira u zanosu…trebao sam gledati. @fensisuperstar snimi novi video kao onaj, samo "Flipper pičko, trebao si gledati, trebao si, bilo je svega…" i s mačkom obavezno. 😃

herc Želje, legende, bajke, neostvareni snovi:

povratak Team Silent
          novi Zone Of The Enders
          Xenogears reamke
          povratak Onimusha serijala

Barem nešto 😃

Sad sam pogledao dobitnike i nemrem vjerovati da je Astro Bot pobrao GOTY, po tome se vidi koliko je godina bila loša što se tiče igara. Igrao sam ga malo s nećakinjama i OK je igra, al definitivno ne GOTY.

Miro

Ružna ženska CHECK
          Izgleda kao muško CHECK
          Azijatkinja CHECK

Reci mi da se radi o novoj ND igri bez da mi kažeš da se radi o novoj ND igri 😆

Flipper koemntiram čisto da mi ostane zabilježeno u bazi kad ću radit za 2025. god Ha-Ha-Ha

Ako ništa drugo, 2025. će bit BRUTALNA s novim igrama

Kvalitetan TGA što se tiče trailera i novih igara.

Rekao sam vam da Rockstar neće izdati novi trailer.

Koje su dvije igre raspametile publiku? Nova ND igra i trailer za Witcher 4?

E da, kako to da nismo dobili novi trailer za Death Stranding 2? TGA i Kojima su postali ko jedno.

Zaspao negdje na pola, ali show je bio baš na razini (koliko nisam spavao). A najveći luzer je… Neću ni pisati 🙂