Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | LEGO Horizon Adventures

Razmišljam kako započeti uvod u recenziju. Ostario sam. Za kojih pola godine punim 40 godina. Da, 40! Od svoje šeste godine igram igre, a kako starim, shvatim da u igranju sve manje uživam. Ne zato što su igre lošije. Dapače, sve su bolje, kompleksnije, pa ako baš želite to čuti – realnije! Premašili smo vrijeme Pixarovih crtića, nikada brojnije poligone nismo vidjeli i brojali u svijetu igara, pa meni starome stoga nije jasno kako to ja više ne uživam toliko u igranju. Valjda kad dobijete dijete, sve se okrene. Život u isti trenutak postane sretniji, ali i s tonom više briga. I shvatite da strahujete kao nikada i da se dugo od tih briga koje čuče u mračnom kutu vašeg mozga ne možete opustiti.

Iskreno me igra uopće nije zanimala. I dalje me ne vuče, al reca je stvarno pozitivna i istaknul si apsolutno sve da me zainteresiraš.

Možda jednog dana.

A možda moji i imaju pokoji kod viška… 😃

Tuhy miješani su dojmovi, pa vidi neku manje pozitivnu recu. U svakom slučaju, tebi bi kao ljubitelju serijala mogla biti zanimljiva ova smiješna strana priče. Samo opet…cijena je onako, paprena.

Odlična recenzija! Zvuci kao odlična multiplatform igra za sve uzraste i za sve gamere 😉! Sutra se igra.

Flipper kolika je ocjena ako ne uzmeš cijenu u obzir?

Dobar review, iako mi LEGO baš ne leži

4 dana kasnije

Hvala na odličnoj recenziji. Te Lego igre uopće nisam smatrao ničim vrijednim pažnje, dok moj klinac nije igrao Lego City 😉 Pravi GTA V za klince do 10 godina