To se zove dušebrižništvo. Tko ne može, neće kupiti. Tko može i hoće kupit će. To kukaju oni koji bi kupili, ali im je preskupo.
PlayStation 5 Pro: Konzola za entuzijaste i one koji žele više
Pa ono forumi sluze za diskusiju, ljudi mogu se zalit da je preskupo a drugi ljudi rec, je ali bmk ja to hocu.
Da nemam djecu i kredit uzeo bi si i ja cisto jer mogu imam vremena za to.
Ovak cu samo rec da je cijena napuhana al dok ima publike koja oce kupiti, isto sa rtx 4090 koja netreba nikom zivom cast iznimaka koji se bave 3d modeliranjem i slicno.
deathwish Jedno je napisati kao npr. @resident_evil nešto konkretno i navesti razloge zašto nećeš kupiti. Drugo je pisati to je pljačka i indirektno vrijeđati ljude koji su kupili nešto što nije od životnog značaja. Košta onoliko koliko su u Sonyu pretpostavili da vrijedi.
- Uređivano
doctorfreak Kad usporedimo PS5 Pro s PS4 Pro, primjetna je razlika u vrijednosti za uloženi novac. PS4 Pro je donio značajan skok s 1080p na 4K uz bolje performanse i to po vrlo pristupačnoj cijeni, što je zaista opravdavalo ulaganje. Kod PS5 Pro, napredak nije toliko očigledan, a većina naslova i dalje glatko radi na standardnom PS5-u. Drugim riječima, nisu potrebne dodatne performanse da bi se postigao optimalan doživljaj u igrama koje su već dizajnirane za rad na osnovnom modelu.
Apsolutno netočno. Veoma jako malo igara je bilo 4k, nativno, na PS4 Pro. Output je bio 4k (ako si imao 4k TV) ali jako malo je imalo native 4k. Primjer, Resogun ili NBA 2k.
PS4 PRO je day one dao više realnih promjena nego ps5 pro za manji novac i to je činjenica.
Ne želim više diskutirati jer neki od vas nisu objektivni. Meni je smiješno da su trenutno to toliko male razlike naprama base modela pa da netko u manjku pozitivnih aspekata kaže da je to dobar zalog za budućnost. Zbilja?
Netočno, PS4 Pro je donio checkerboard i odgovor Microsoftu koji se kurčio sa sirovom snagom. Niti blizu skok kao PS5Pro.
Imam ga, govorim iz prve ruke. Kupite, isprobajte.
Youtube i net nisu relevantni jer je sve puno neobjektivnog pisanja.
Izuzev FFA i @Fenix članka.
Samo se sere bez temelja.
pravednik seru zbog cijene, ti mozes ovdje pravdat ps5pro i bit ces proglasen fanboyem jer famozni DF na YT misli drugacije od tebe
Ljudi nikako da shvate da ps5pro nije "a must have product" vec "its a nice product to have" ak si u financijskoj mogucnosti, sad ova opravdanja ma joj ne vidi se veliki skok u grafici, nema smisla upgrade jer xyz razlog je samo opravdanje da zapravo nisu u financijskoj mogucnosti da to kupe iako oni tvrde da mogu bez beda otic sad u trgovinu i kupiti
Fenix je dobro u samom naslovu objektivno okarakterizirao PS5 Pro i kome je namjenjen. Ako to nisi onda ti PS5 Pro ne treba bez obzira na cijenu jer ona neće biti problem za one koji to jesu.
Oni koji inače žele više od bilo čega nemaju problem novčanika jer se i pobrinu da im bude nekako pun već ako daju iz njega žele znati za što daju. PS5Pro koliko vidim dokazano nudi više i to je za tehno perfekcioniste bingo.
Samo se nadam da će se i ubuduće sve PS5 igre moći izvoditi na matičnoj konzoli a da ti neće trebati Pro za pojedine jer u protivnom bi značilo zafrknuti PS5 igrače.
pravednik Youtube i net nisu relevantni jer je sve puno neobjektivnog pisanja.
Otprilike cijeli internet ili barem većina tih yt recenzija se slažu s tim da je PS5 Pro "tough sell" u odnosu na bazni model. Najveći plus bi trebale biti igre koje tek dolaze i koje bi trebale bolje iskoristit taj hardver.
Na kraju dana svatko ponaosob odlučuje što mu je bitno i je li ciljani potrošač.
buz To se zove dušebrižništvo. Tko ne može, neće kupiti. Tko može i hoće kupit će. To kukaju oni koji bi kupili, ali im je preskupo.
Ja sam u onoj trećoj grupi "mogu, ali neću". Zna se što je Pro i što bi trebao biti PS6. Tak da, cijela ta ideja mid gen refresha je "not my cup of tea". Eto, Sony će biti zadovoljan ako ukupni postotak PRo konzola bude između 10-20% baš kao PS4 Pro i ako su oni ok s tim s obzirom na R&D i proizvodnju, super za sve. Realno u ovom trenutku nemaju konkurencije i ne moraju gubiti pare na svakom prodanom primjerku, dok će HC ekipa dobiti bolju konzolu. Znači sve uključene strane su na dobitku. Ja osobno kao vlasnik običnog PS5 uopće ne brinem da će konzola odjednom postati smeće za koju neće optimizirati igre.
Fenix bilo je iskreno jednostavno jace od mene i svjestan sam da nije lijepo za reci jer se svatko nalazi u drugacijoj situaciji ali zadnjih par dana se prozivaju ljudi ovcama,budalama,kretenima itd jer kupuju ps5pro pa dokle vise? Stalno slusat kak seru i silno traze neko opravdanje da je dobro da nisu prednarucili konzolu…
Genesis bilo je iskreno jednostavno jace od mene i svjestan sam da nije lijepo za reci jer se svatko nalazi u drugacijoj situaciji ali zadnjih par dana se prozivaju ljudi ovcama,budalama,kretenima itd jer kupuju ps5pro pa dokle vise? Stalno slusat kak seru i silno traze neko opravdanje da je dobro da nisu prednarucili konzolu…
jesi se osjetio prozvanim radi toga? Mislim samo zato što netko ima mišljenje koje te piknuklo ne znači da je ok s tvoje strane ispast kreten i budala.
Ono boo hoo, nemaš 800 eura za playstation 5 pro inače bi ga kupio boo hoo.
fensisuperstar jesam, osjecao sam se prozvanim piknuli oni mene nakon par dana prcanja s komentarima pa piknuo ja njih jednim komentarom,al ja sam ispao kreten i budala
Kad citam stvari kao PS5 nije postigao svoj puni potencijal, a doslovno svako 2-3 igra je krs koji nemoze lockat 60fps u pristojnoj rezoluciji…
Ocemo cekat R* i ND po 10godina da nam pokazu sta je moguce izvuc iz konzola?
Imao sam PS4Pro i PS5Pro, po meni PS5pro ima puno vise smisla. Cijena je visoka ali kad bolje razlislim nista pretjerano digital PS5 je 450€ + dodaj 1TB 150€ + dodatna snaga PRO i PSSR koji je gamechanger i zapravo nesto sta bi trebalo bit standard u eri PS6/XBXL.
Osobno sam prezadovoljan konzolom nije mi zao ni eura. To sta konzola nije za svakog i dace vecini base PS5 bit i vise nego dovoljan to bi trebalo bit svima jasno. Isto to bi se moglo rec za bilo koje druge stvari. Sta ce ti najaca graficka i ova midrange radi svoj posao, sta ce ti auto od 100k i ono od 50k vozi odlicno. Ljudi vole to, zele to, imaju novaca i kupe si.
- Uređivano
fensisuperstar nemaš 800 eura za playstation 5 pro
Svaki kreten može danas kupiti to govno na rate. Baš brijete žešće. Ne ti fensi .
Čuj nemaju ljudi para. Ja dao za Analogue Pocket Limited Edition sa postarinom i carinom 660€ i opet smatram da je ps5 pro za sada preskup a pssr i dalje nije dobar kao DLSS tako da ako imam 800€ imam i još 500 da sastavim komp kako bog zapovijeda, a ne ovaj overpriced mlaki upgrade, isto kao što neću usranu igru platiti 70 ili nedaj bože 80€.
Medjutim nikada mi ne bih palo na pamet reći drugima šta će sa svojom lovom. Čak se dobro iskreveljim kada vidim na sta ljudi daju pare i onda se drugima opravdavaju lol
Genesis Ok je. Znam da nisi inače takav zato sam te i posrao ovako. Svi možemo zajebati. <3
fensisuperstar Svi možemo zajebati. <3
Kao svaki tvoj treci post ili @maverick -ov svaki