Fenix je dobro u samom naslovu objektivno okarakterizirao PS5 Pro i kome je namjenjen. Ako to nisi onda ti PS5 Pro ne treba bez obzira na cijenu jer ona neće biti problem za one koji to jesu.

Oni koji inače žele više od bilo čega nemaju problem novčanika jer se i pobrinu da im bude nekako pun već ako daju iz njega žele znati za što daju. PS5Pro koliko vidim dokazano nudi više i to je za tehno perfekcioniste bingo.

Samo se nadam da će se i ubuduće sve PS5 igre moći izvoditi na matičnoj konzoli a da ti neće trebati Pro za pojedine jer u protivnom bi značilo zafrknuti PS5 igrače.

Genesis

Sta Koojima ljepi sličice već 2 mjeseca i nema vremena pa si ti preuzeo ovo preseravanje s novcem od njega? Bolje se ostavi toga. Nije to to, ako nemaš bar 250 kvadrata stana i 2 milijuna u obveznicama.

pravednik Youtube i net nisu relevantni jer je sve puno neobjektivnog pisanja.

Otprilike cijeli internet ili barem većina tih yt recenzija se slažu s tim da je PS5 Pro "tough sell" u odnosu na bazni model. Najveći plus bi trebale biti igre koje tek dolaze i koje bi trebale bolje iskoristit taj hardver.

Na kraju dana svatko ponaosob odlučuje što mu je bitno i je li ciljani potrošač.

buz To se zove dušebrižništvo. Tko ne može, neće kupiti. Tko može i hoće kupit će. To kukaju oni koji bi kupili, ali im je preskupo.

Ja sam u onoj trećoj grupi "mogu, ali neću". Zna se što je Pro i što bi trebao biti PS6. Tak da, cijela ta ideja mid gen refresha je "not my cup of tea". Eto, Sony će biti zadovoljan ako ukupni postotak PRo konzola bude između 10-20% baš kao PS4 Pro i ako su oni ok s tim s obzirom na R&D i proizvodnju, super za sve. Realno u ovom trenutku nemaju konkurencije i ne moraju gubiti pare na svakom prodanom primjerku, dok će HC ekipa dobiti bolju konzolu. Znači sve uključene strane su na dobitku. Ja osobno kao vlasnik običnog PS5 uopće ne brinem da će konzola odjednom postati smeće za koju neće optimizirati igre.

sanzo a jbg, dodje ti na isto kao sto ekipa koja ne vidi smisao kupnje ps5pro da pljuje po ekipi koja si je kupila ps5pro pa se vrtimo u krug s ne potrebnim prepucavanjem jer netko drugi govori nekome kako da upravlja sa vlastitim novcem

Genesis razlog je samo opravdanje da zapravo nisu u financijskoj mogucnosti da to kupe iako oni tvrde da mogu bez beda otic sad u trgovinu i kupiti 🙃

Niti je u redu DF-ov pasivno agresivni pristup prema kupcima, niti su u redu ovakvi komentari. Baš jadno

Fenix bilo je iskreno jednostavno jace od mene i svjestan sam da nije lijepo za reci jer se svatko nalazi u drugacijoj situaciji ali zadnjih par dana se prozivaju ljudi ovcama,budalama,kretenima itd jer kupuju ps5pro pa dokle vise? Stalno slusat kak seru i silno traze neko opravdanje da je dobro da nisu prednarucili konzolu…

Giphy - GIF by Giphy QA

Genesis dok cita postove u ovom topiku Ha-Ha-Ha

Genesis bilo je iskreno jednostavno jace od mene i svjestan sam da nije lijepo za reci jer se svatko nalazi u drugacijoj situaciji ali zadnjih par dana se prozivaju ljudi ovcama,budalama,kretenima itd jer kupuju ps5pro pa dokle vise? Stalno slusat kak seru i silno traze neko opravdanje da je dobro da nisu prednarucili konzolu…

jesi se osjetio prozvanim radi toga? Mislim samo zato što netko ima mišljenje koje te piknuklo ne znači da je ok s tvoje strane ispast kreten i budala.
            Ono boo hoo, nemaš 800 eura za playstation 5 pro inače bi ga kupio boo hoo.

Giphy - Mr Rogers Clown GIF

fensisuperstar jesam, osjecao sam se prozvanim 🙂 piknuli oni mene nakon par dana prcanja s komentarima pa piknuo ja njih jednim komentarom,al ja sam ispao kreten i budala 🙃

Tuhy pa šta si se našao uvrijeđen?

Ok, ponekad nemam takta, ali nisam išao na osobnu razinu.

Ti očigledno voliš ovo što rade, meni se povraća od toga.

I znam da to znaš.

Kad citam stvari kao PS5 nije postigao svoj puni potencijal, a doslovno svako 2-3 igra je krs koji nemoze lockat 60fps u pristojnoj rezoluciji…

Ocemo cekat R* i ND po 10godina da nam pokazu sta je moguce izvuc iz konzola?

Imao sam PS4Pro i PS5Pro, po meni PS5pro ima puno vise smisla. Cijena je visoka ali kad bolje razlislim nista pretjerano digital PS5 je 450€ + dodaj 1TB 150€ + dodatna snaga PRO i PSSR koji je gamechanger i zapravo nesto sta bi trebalo bit standard u eri PS6/XBXL.

Osobno sam prezadovoljan konzolom nije mi zao ni eura. To sta konzola nije za svakog i dace vecini base PS5 bit i vise nego dovoljan to bi trebalo bit svima jasno. Isto to bi se moglo rec za bilo koje druge stvari. Sta ce ti najaca graficka i ova midrange radi svoj posao, sta ce ti auto od 100k i ono od 50k vozi odlicno. Ljudi vole to, zele to, imaju novaca i kupe si.

fensisuperstar nemaš 800 eura za playstation 5 pro

Svaki kreten može danas kupiti to govno na rate. Baš brijete žešće. Ne ti fensi 😉 .

Čuj nemaju ljudi para. Ja dao za Analogue Pocket Limited Edition sa postarinom i carinom 660€ i opet smatram da je ps5 pro za sada preskup a pssr i dalje nije dobar kao DLSS tako da ako imam 800€ imam i još 500 da sastavim komp kako bog zapovijeda, a ne ovaj overpriced mlaki upgrade, isto kao što neću usranu igru platiti 70 ili nedaj bože 80€.

Medjutim nikada mi ne bih palo na pamet reći drugima šta će sa svojom lovom. Čak se dobro iskreveljim kada vidim na sta ljudi daju pare i onda se drugima opravdavaju lol

Entertaniment i objektivnost ne idu više zajedno, Gaming hardware je poceo nuditi "flagship" u kojem su mobiteli i automobili vec desetak godina…

Taj pokret u Gamingu je krenuo sa Nvidiom 4090 (Jacketman moc i prednost nad konkurencijom) a Sony iskorištava situaciju dok je Xbox na koljenima…bling-bling tržište postoji cak i u prehrani (organski uzgoji, non Gmo, iz domaceg vrta…)…tko ima i tko hoce neka kupuje, ne treba se cuditi takvim "Pro-Mega-Turbo" proizvodima, sve je pravilo ponude i potražnje🙂

foggy svaki tvoj treci

Giphy -

Gle meni pare nisu problem ali sve ima svoj prioriet mjesečni. Ma mogu uzeti ps5 pro ili steamdeck ali onda ne dolazim u zg.

A nema te konzole koju bi stavio ispred vas!

Bolji draw distance, bolje sjene, bolje refleksije, bolje osvjetljenje / ambient occlusion

Zero Realno u ovom trenutku nemaju konkurencije i ne moraju gubiti pare na svakom prodanom primjerku, dok će HC ekipa dobiti bolju konzolu.

stitrek a Sony iskorištava situaciju dok je Xbox na koljenima…

Kako PS5 Pro nema konkurencije? Ima. Prošle godine Microsoft kaže Digital Foundryu;

"XSS je base konzola, a XSX je mid-gen nadogradnja."

"Base" PS5 veoma često bolje vrti igre od mid-gen XSX-a. 😂

Izvor: 19.06.2023.

https://www.neogaf.com/threads/microsoft-told-digital-foundry-that-the-series-x-is-their-mid-gen-refresh-df-direct-weekly-116.1657977/

Citat:

"John states that they consider the Series S to be the "standard machine" and that the Series X was to get out there ahead of time in terms of what they would consider to be a refresh"

U zadnje vrijeme sve što dođe iz MS-a po pitanju PR-a em nije vjerodostojno, em je instant ili nedugo potom proturječno. Rekli su i da uskoro pripremaju svoju najjaču konzolu dosad, pola godine kasnije Sony je izbacio PS5 Pro, dok od njih još ni traga ni glasa.

Što nam to MS priprema? Znaju li oni koji budućnost po pitanju konzola žele i imaju li ikakvu viziju osim one da bi Gamepass najradije željeli na svemu što ima izlaz na internet? Pitanja je puno, ali odgovara zasad nigdje.