escoban Jedino negativno iskustvo je bilo sa SWJedi koja je opcenito krš od prvog dana, cak patchirana i "fixana" PS5 verzija je ispod svih standarda i zapravo sramotna.

Odmakao sam dosta daleko u igri. Zasad jedna blokirana gameplay dionica gdje sam baš morao ići na reload, ali sve u svemu nije toliko loše. I vrti se solidno.

Što se tiče kontrole kvalitete igara, kontroliramo je mi. Svojim novcem. Ljudi, ne prednaručujte igre za koje sumnjate da bi mogle imati problema ili upitnu podršku da se isti i riješe.

Zero Što se tiče kontrole kvalitete igara, kontroliramo je mi. Svojim novcem. Ljudi, ne prednaručujte igre za koje sumnjate da bi mogle imati problema ili upitnu podršku da se isti i riješe.

Zaboravi na to, to se nikad neće desit, tu nema kontrole. Evo Cyberpunk je bio najveći kaos ikada pa ljudi jedva čekaju njihovu iduću igru. Ne postoje idealni uvjeti i poštenje u svijetu, tak da ovo zaživi rijeđe nego što se kod nas bira HDZ.

DarkPunisher Mene jedino smeta sta mi je pro dosta bucniji. Kad nisi u igri se apsolutno nista ne cuje no cim udem u igru dosta se cuje cak i sa 3m udaljenosti

Začudo, ja je ne čujem. Tiha do ibera, baš ono brutalno tiha. Moj jedini rage je PSSR (možda nitpickam) i Sony kojeg boli kita (što je isto moj dojam).

foggy A mislim gle, pa Sony je odlučio izbacit Pro konzolu da svi mogu igrat zahtjevnije igre sa boljom rezom i FPS-om npr. Nije ideja bila da to naprave za 10 naslova za kojih su to i najavili, puno šire se to reklamiralo i MORA RADIT BAREM KAO NA BASE MODELU. U tom slučaju očekujem neku suradnju i da meni kao korisniku iskustvo ne bude narušeno na Pro konzoli vs Base modela. Jel to nema smisla? Platiš masne pare, ubaciš Silent Hill 2 i kaos. Isto za par naslova koji koriste PSSR - ta tehnologija je podbacila a glavni im je seller (jel podbacila ili ja to mislim?)

Nabrojao si dva naslova i ja bi dodao treći koji je SW: Survivor. I to su doslovno te tri igre koje su devovi zajebali. S druge strane DF u testiranjima navodi gomile drugih koji se dobro vrte, neke i impresivno. Nebi ni odgovarao da nisam osobno testirao preko 30 igara i sve se izvode bolje od kojih većina osjetno, a taj PSSR koji po tebi ne radi razliku doslovno udvostruči FPS i rezoluciju u igrama koje cijede obični PS5.

Valjda će se razlika bit primjetnija u nadolazećim igrama

foggy Ma znam, vecini je tiha al ima nas bome i sa bucnijom verzijom 😆

Al nije tolki bed jer vecinom imam sluske.

I da, konzola mi je neusporedivno ljepsa od base fat modela, bas ono nebo i zemlja.

foggy Iskupili su se se s Cyberpunkom naknadno, plus vrhunska ekspanzija. Ali trebala je koja godina da se to i dogodi. Štetu reputaciji su sigurno napravili, dionica je bila pala itd. Mnogi će puno opreznije kad bude izlazila njihova sljedeća igra jer ono je bilo jako bezobzirno, ponajviše za last gen korisnike

Što se PSSR tiče, siguran sam da ćeš biti puno zadovoljniji s igrama koje tek trebaju doći i za koje će se temeljitije testirati taj upscaler.😃

DarkPunisher Silikonska lutrija. U DF-u imaju PS5 Slima (koji je na manjem proizvodnom procesu) kojeg je Richard testirao i taj vuče više struje od prvog modela.🤣

A možda je i druga verzija ventilatora. Tu je isto masa verzija ako je za suditi prema onom što stavljaju u bazni PS5.

Fenix Istina, par naslova sam probao i dodao par za koje sam čuo ovakve stvari. Čekamo nešto konkretnije svakako.

DarkPunisher I da, konzola mi je neusporedivno ljepsa od base fat modela, bas ono nebo i zemlja.

Meni su obje ružne 😃

Zero Tako nekako se i ja nadam za buduće naslove.

Za Cyberpunk nemam što dodati, ne smatram da će se ikada desiti glasanje novčanikom, barem ne svaki put kad bi svi to htjeli. Ljudi sve zaborave, nema tu sreće.

Zero Što se PSSR tiče, siguran sam da ćeš biti puno zadovoljniji s igrama koje tek trebaju doći i za koje će se temeljitije testirati taj upscaler

Zel si mi riječi iz usta. To htio napisat. Odnosno da spomenuti SH2:R je rađen temeljno za PS4 i potpuno dorađen za PS5 tako da bi se teško vrtil na PS4. Tada još nije bilo riječi o PSSR tako da taj rimejk ni nije za PRO novotarije.

I da jest, na kraju krajeva radi se o rimejku stare igre. Novim IP igrama bi trebalo zamjerit što ne izgledaju bolje ako ih ima ili će ih biti.

TITANXIS Tada još nije bilo riječi o PSSR tako da taj rimejk ni nije za PRO novotarije.

Mogu se složiti da je krivica na developeru koji se nije pripremio za novu konzolu i dio nove tehnologije. Ali da ja kao korisnik doslovno nešto ne mogu igrati kroz par patcheva jer radi uzasno, to je katastrofa za mene - kriv dev ili netko treći. I onda npr izvadim base model i tam sve ok.

Fenix Nedavno je izasao patch za Avatar koji je isto losiji od PS5 verzije, ali opet nekuzim zasto jednostavno neostavis i stare modove za svaki slucaj ako tvoj PRO mode nebude dobro odradenj. Stellar i TLOU imaju 5modova pa ti biraj oces 2-3 basemodea ili ces 2 PRO modea igrat.

escoban Upravo to, ostavite sve modove i ako neki ne radi cekat cu dok meanwhile igram preko starog moda. A ne makni nesto i stavi da radi losije. Mislim to je problem developera u ovom slučaju, ne Sonyja.

solidmerlin Javi dojmove nadam se da je dobar ovo i Wokong PRO patch sam najvise cekao 🙏

A šta radi jebeni Bloober sa SH2?

Ništa ni riječi.

Nabijem ih

doktor1 Pa maknuli su PSSR i ostavili default TSR upscaler kakav je i bio na performance mod. Nije da ne misle na Pro vlasnike.Ha-Ha-Ha

Dobri rezultati PRO verzije

Zero

Da u Performance modu

Fidelity i dalje ima PSSR i shimering. Koji pretvara sva svjetla u igri kao da trepere!!

Jebeni idioti. Ništa, nikakve vijesti, na Xu samo trube da se glasa za njih bla bla, a u komentarima ljudi trube da poprave jebenu PRO verziju igre.

Morončine

doktor1 Možda poprave, možda ne. Barem bi mogli napraviti ovo što su i za performance mod. Ali kad imaš podatak da 3/4 igrača igra na performance modovima njima je računica jasna. S obzirom da je Konamijeva produkcija, teško da nešto može iznenaditi po pitanju naknadne podrške. Valjda MGS3 ne bude bolovao od tih dječjih problema.

Prelazim Alan Wake 2 te sam bacio oko na usporedbu.

Quality mod sa PSSRom izgleda 1000x bolje! Ondaj shimering, (ništa previše izražen) sam vidio samo na početku u gradu, a ovdje u šumi voda izgleda 100x bolje i čišće! U Performance modu je shimmering užasan na vodi šta se može vidjeti.

Pogotovo u pokretu; neusporedivo!

Na svim slikama je isključen film grain

A ray tracing prezentaciju digne na još veći nivo

Neznam dali je igra dobivala kakav update nakon onog digital foundry videa, mislim da nije, ali usudio bi se reći da je taj video missleading.
                      Ja blejim u 65" televiziju tražeći onaj shimmering tu u šumi i neznam tko je lud. Slika je kristalno čista. Sreća žena spava i zatvorio sam vrata da me ne vidi kako blejim u ekran sa 10 cm udaljenosti.