resident_evil Da su svi mi koji nismo odmah potrčali kupiti konzolu sigurno bi svijet bio bolji.

Ali tako možeš reci za svaku stvar koja postoji, da ne idemo svi u kino bilo bi jeftinije da ne idemo u restorane morale bi cijene ici doli itd…

Jebiga ko igra kupiti ce koga zanima kupiti ce netko prije netko kasnije.

Ali ajmo sad malo na crnje stvari ja san uzeo sebi i zet sebi one dvi konzole san isa pokupiti evo njegova je riknula.

Upali se na 3 sec i gasi izgleda da se brickala

Ocekivano ljut je ko pas

Miro

To stoji ali pogledaj da rage i backlash fanova urodi plodom (ne uvijek). Na pamet mi pada film Sonic, remake prince od perzije, game pass od boxa, bilo je i serija.

Uglavnom može se.

resident_evil jbg…tebe muci sto ne mozes staru konzoli dobro utopit pa da moras manje nadodati da kupis novu 🙂

a PRO konzola nije namjenjena za sve, pogotovo ak imas los tv pa ni nema smisla previse uzet PRO jer neces osjetit taj upgrade

Genesis

Trebaš stvarno biti poseban pacijent da misliš da ćeš konzolu koja dolazi bez stvari koje smo već 100 puta naveli i košta 800€ prodati za više para.

Miro Ali ajmo sad malo na crnje stvari ja san uzeo sebi i zet sebi one dvi konzole san isa pokupiti evo njegova je riknula.

Jesu zamijenili odmah novu ili?

Flipper

A nisu da je bila guzva i da je ostavio konzolu pa ce pogledati i javiti mu

Brijac

Miro je odmah obje probao i uzeo sebi onu koja je radila a zetu dao neispravnu 😋!

Ajde nemojmo sad krivit dostavljače kad svi znamo tko je tu imao svoje prste:

Tuhy On se nada dobit konzolu na dan izlaska…

Tuhy Skupit ćeš sigurno jako puno pregleda na video unboxinga u ponedjeljak. 🤭

Tuhy Rekoh ti ja da ćeš unboxing snimat u ponedjeljak.

Dakle, Resident Evil 4…

Imam oko 105-120 frejma konstantno uz isključen Ray Tracing i Hair strands. Slika je identična nativnom 4K na PC-u, bar na mome TV-u, malo je više SOFT kao uz DLSS.

Miljama bolje nego pre, nije placebo, prije je bio neki Capcomov checkerboard upscale na 4K. Mutno i puno shimmeringa bilo.

I važno, nema razlike u oštrini između prioritise RESOLUTION/FRAME RATE opcije kao ni kad stavim HIGH FRAME RATE MODE na ON/OFF.

Pišu na netu da je nativni 4K ako imate gornju opciju isključenu a 1920x1080p ako je HIGH FRAME RATE na ON. Capcom službeno nije objavio rezoluciju i točne detalje.

Ako je 1080p (na HIGH FRAME RATE modu), tada iskreno PSSR radi jebeno dobro na 4K jer meni koji sitničarim nema vizualne razlike al provjerim još jednom po mapi na različitim lokacijama sutra. Jezero će najbolje pokazati.

Ako je uključen Ray Tracing i Hair Strands igra se vrti oko 80-85 frejma uz otključan frame rate.

Obični PS5 ima mutnu sliku i 45-55 frejma uz iste opcije. Dakle, bolje postavke, rezolucija, plus 35-40 frejma razlike na suho ako gledamo PS5 vs. PS5Pro.

Nije mala stvar.

Brijac Vjerojatno na TV-u vidi.

Moj TV ima opciju da ti prikazuje FPS.

I uvjeren sam da to točno radi.

Npr. u R6 Siege u igri ti prikazuje FPS ( koji varira kada isključiš V-Sync ).

Uključio sam tu opciju na TV-u i identičan je kao što igra pokazuje.

Brijac

Na TV-u.

Danas ti gotovo svaki novi TV, Samsung, LG ili TCL imaju opciju frame ratea, crosshair, itd.

weky

Ima u RE4, pokreni igru na Pro i običnom, razlika je vidljiva u startu.

Brijac Šteta da tebe nije dopala ta konzola da se sad tu malo smijemo 😆

Koji gad, poliži mi jaja

JoelDrake Miro je odmah obje probao i uzeo sebi onu koja je radila a zetu dao neispravnu 😋!

Skoro 🤣🤣🤣🤣

somethingwrong Ta druga je vjerojatno ispala s kamiona kad je pukla guma

Radila mu dan stavio u rest i posao nesto obaviti kad se vratio konzola ugasena pa je islo ono ko kad nestane struje pa na 50% se konzola ugasila i nece se pokrene, kaze da je bio na redditu i da ima slicnih slucajeva.

Sto cemo se sad bojati u rest modu je drzati?

Miro ja nisam nikad pazio na to kad mi ode u rest mode. Jedino kad grmi onda je pravilno isključim i iskopčam kabele. (Imao slučaj da je grom udario u tel. centralu, preko rutera došao izboj i spalio HDMI i LAN port na TV i PS5)
                Ali puno puta se dogodi da kad nestane struje radi nekih radova a plejka u rest ili upaljena i onda kad je upališ pregledava je li šta corrupted na SSDima.
                Ali u slučaju tvog zeta nek mu samo zamijene, friško iz dućana.

Genesis

Uopće nije to. Kažem ti da pare nisu problem nego je stvar principa.

Niti sam prodao PS kad sam kupio PS2, niti sam prodao dvojku kad sam uzeo trojku i tako sve do kraja. PS4 sam prodao jer mi nije imalo smisla imati običan i PRO.

Nisam kupio ni Tlou remake iz principa. A to mi je vjerojatno najbolja igra na svijetu. Igra izgleda predivno ali pošto sam Tlou i Tlou remaster uzeo day one. Za ovaj remake i dalje mislim da je bio nepotreban. Mišljenja sam da su trebali nadodati neke stvari kao što je to bilo u Resi 2, Silent Hill 2, Dead Space remake. E tad bi uzeo day one i rekao da ima smisla. Ovako sam posudio i prešao. Vjerojatno ću jednog dana kupiti ako bude za 15-20 eura. Jer ću sigurno htjeti opet preći a remake je najbolja verzija.

Rađe da su te pare potrošili na Bloodborne remake/remaster nego TLOU.