TITANXIS PS5 Pro kao zasebna tema barem sa moje strane kao nekadašnjem velikom Sonyjevom fanu. 07.11.2024. što je danas je službeni datum izlaska nove Sonyjeve konzole PS5 Pro u seriji PS5 konzola. Detalji o konzoli preuzeti sa SD-a.
Zero TITANXIS Bilo bi ok da makneš tu sliku sa specifikacijama (ili nađeš točnu) jer ju je netko izvukao iz guzice vjerojatno prije objave specki za Pro. Ovako je zavarajuće za neinformirane i maloumne kakvih i inače ne manjka.
Brijac Što mislite kad bi cijena mogla ići dolje ili kad bi mogli očekivati neke "akcije" za Pro konzolu? Meni se nekako čini da ove godine naravno ništa, ali ni kroz 2025. ne očekujem da će biti ispod 750€ na nekim akcijama. Baš veće sniženje bi očekivao pred PS6.
Brijac somethingwrong Pa da, s obzirom da su ovi budalaši poletili kupovati bez obzira što im ga meću možemo vjerojatno očekivati i poskupljenje.
Deadwalker somethingwrong ajme jadni, evo brišem suze novčanicama od 100 EUR koliko mi je žao Sonyjeve profitne marže.
somethingwrong Deadwalker pa proizvodna cijena određuje krajnju cijenu, to je realnost. Zašto bi prodavali Pro konzolu s gubitkom, nije da imaju konkurenciju
Brijac somethingwrong Ako se ne varam uvijek su prodavali PS konzole s gubitkom jer zarađuju na igrama.
Deadwalker somethingwrong nije da imaju konkurenciju Zbog ovoga neće prodavati konzolu s gubitkom. Tako da mi nije jasno zašto ljudi navijaju za propast Xboxa jer sve to skupa onda na kraju vise udari po džepu prosječnog igrača.
buz Brijac Ne nužno, možeš krenuti s minusom, ali u proizvodnji postoje varijabilni troškovi koji (kao što im ime kaže) variraju pa mogu povećati profitabilnost i onda u nekom trenutku imaš zaradu. Oni značajno sudjeluju u ukupnom trošku proizvoda u proizvodnim kompanijama tako da mogu jako utjecati na profit. Nijednom poduzeću nije u interesu ništa prodavati da ide u minus, bez obzira što si time povećavaju mogućnost za zaradu putem nekih drugih proizvoda ili usluga.
Genesis tlou remake opcije i stellar blade nisam previse isprobavao al recimo stellar blade na PRO modeu mi ide izmedju 80-90fpsa dok na pro max ide 60 zakucanih….
escoban Genesis Gleda sam review za Stellar DF kaze da u PRO opciji dobijes vise fps-ova i cak da je slika bolja zbog PSSR… Ugl. da ta PROMax opcija nema smisla pored ove prve
Genesis escoban vjerujem da ce barem jos 30% ljudi otic kupit ps5pro nakon par dana kad izadje vise videa na YT
escoban Genesis Meni konzola vec sad ima vise smisla nego PS4PRO. Osobno jedino mi je zao sta nisu nudili 1tb opcije za 100-150 eura manje mislim da bi se onda prodavala ko luda. I naravno scam sa standom i discdriveom necu ni spominjat, kao sta su ubacili sugave plastike za horizontalno mogli su ubacit tako i za vertikalno drzanje konzole. Ali eto kompanije kao kompanije supci uvik bili i uvik ce ostat…
foggy escoban Osobno jedino mi je zao sta nisu nudili 1tb opcije za 100-150 eura manje mislim da bi se onda prodavala ko luda. To sam odmah rekao. Meni je 200 Gigi puno, ostalo ne koristim. Takva opcija za Pro bi mi bila sasvim dovoljna.