somethingwrong najbolje da napustis forum jer ipak si ti iznad nas koji ju prozivaju…nemoj da ti bude ispod casti da se druzis s takvim biracima 😉

somethingwrong

Žena je glupa. Neinteligentna, nazovi to kak hoćeš. Evidentno je i zabilježeno audiovizualnim dokazima.

Tu je di je zbog svog spola i etničke pozadine. To se ne krije i nije teorija zavjere nego je činjenica.

Odabrana je kao crna žena za Bidenovu potpredsjednicu jer su htjeli crnu ženu, a ne zato jer je najbolji izbor demokrata.

I nije glupa zato što je DEI hire, glupa je jer je glupa. Hillary nije glupa. To kaj ju hejtamo nema veze s tim kojeg je spola i boje kože nego ima veze s tim kaj je provjerljivo i demonstrabilno nevjerojatno jebeno glupa.

wooddiebone hvala na opširnoj disertaciji. Da čitaš šta sam rekao, prije nego ideš braniti vlastitu tezu da je Kamala glupa, vidio bi da sam se osvrnuo na nivo rasprave. A ne na tvrdnje. Bmk je ili nije, ali sudeći po protivnicima dotične i nivoa obraćanja skloniji sam mišljenju da ipak ima i glupljih od nje.

Genesis pajdo, nisam gledao prije izbora , a kamoli da ću sada Ha-Ha-Ha
        Zamijenio si me s nekim koga je briga.

Uživam u pogledu i popodnevnoj kavi

somethingwrong pajdo moj, komentar je bio na tvoj kod Briatorea jer si prozvao par ljudi koji su prozvali nju, nakraju si jedan obicni stari trol…

Pa di je ta woke vecina za koju se rade nove igre ? Nisu skuzili da su izbori ?

God Emperor čak 40% u Kaliforniji, nije loše.

2016: A New Hope

2020: The Empire Strikes Back

2024: Return of the Jedi

Raja ne dopustite da vas dvoje politickih puppeta dovodi do konflikta na forumu, u kontekstu gaminga sve ovo su Kojima i Ragnar predvidjeli prije 20-ak godina🕵️‍♂️😁

stitrek dovoljno je vidjeti da između 300 mil amerikanaca ovo dvoje budu kandidati da skužiš da prava moć i para nije u bijeloj kući.

briatore

Bože dragi sad je uvredljivo reći da je netko tko nije sposoban izgovoriti dvije suvisle rečenice glup. Malo fali da joj slina ne curi iz usta kad blene ko tele.

U čemu je razlika toga kaj ja pričam i ekipe koja Asmongolda i Joe Rogana zove ekstremnim desničarima, homofobima i šovinistima osim što je ovo kaj ja govorim istina, a ovo drugo nije.

Ajmo se svi počet cenzurirat i pazit da ne povrijedimo osjećaje milijunaša sa drugog kraja planete.

Di nabavljate te estrogenske suplemente?