Probudio se taman na crvenu mapu. Ali tek je manji postotak glasova obrađen

maverick Siguran sam da bi ih se našlo par glupljih i na ovom forumu, kamoli na svijetu.

Kako izgleda čini se da će svi ostat bez dukata 🤣

Očekivano skroz, no rekoh, možda se iznenadim pa stavio na slabijeg 🥲

Ode sve u kurac. 😁

Ajd, fakat me zanima kak će sad ove 4 godine utjecat na njih i na ostatak svijeta.

Mislio sam da će barem neki Donald boy pokazati veću vjeru od prikazanog, razlika po anketama već sad prelazi 20 elektorskih glasova.

Kako ste u krivu

Evo vam prvi rezultati

Slušam neke vjesti, kažu najveća izlaznost žena ikad, sigurno Kamala dobiva.

Dakle, većina Amera su idijoti. Nekako sam se nadao da nisu ali jebiga. Demokrati su isto krivi jer su stavili ženu i to obojenu za kandidata. Nadam se da neće sve ovo previše utjecati na nas i svijet općenito, jebe mi se za Ameriku.

ikral od 2016 do 2020 svijet je bio stabilan, to su poremetili jer se magicno pojavila korona…nakon toga sve osi u k….

Genesis Kako god bilo, nadajmo se najboljem, budimo spremni i na najgore.

Jeben joj je support bila JLO koju razapinju po medijima zbog njenog bivšeg dečka 😃

Genesis

Kao prvo, koji su ti k… postigao u životu da daješ ovakve izjave? Žena ima zavidnu karijeru (mislim bez mrlje) i prije svega baš zato što je žena u muškom svijetu daje dodatnu težinu. Internet svašta podnosi.

Ne znam da li bi bila moj izbor, ali to svakako ne znači da bi glasao za bolesnika koji je na suprotnoj strani. Lika koji bi da ga pregledaju psihijatri definitivno dobio dijagnozu patološkog narcizma. Kakve je taj neboloze sve izrekao i koliko je mržnje proširio, žalosno je ga normalan čovjek uopće može podržavati.