Trump ili Harris izborna kladionica ₡ 🇺🇸
Slušam neke vjesti, kažu najveća izlaznost žena ikad, sigurno Kamala dobiva.
Dakle, većina Amera su idijoti. Nekako sam se nadao da nisu ali jebiga. Demokrati su isto krivi jer su stavili ženu i to obojenu za kandidata. Nadam se da neće sve ovo previše utjecati na nas i svijet općenito, jebe mi se za Ameriku.
wooddiebone Da sigurno Jlo i CardiB su isto odigrali svoju ulogu, mozda su bili dupli agenti
Jeben joj je support bila JLO koju razapinju po medijima zbog njenog bivšeg dečka
Kao prvo, koji su ti k… postigao u životu da daješ ovakve izjave? Žena ima zavidnu karijeru (mislim bez mrlje) i prije svega baš zato što je žena u muškom svijetu daje dodatnu težinu. Internet svašta podnosi.
Ne znam da li bi bila moj izbor, ali to svakako ne znači da bi glasao za bolesnika koji je na suprotnoj strani. Lika koji bi da ga pregledaju psihijatri definitivno dobio dijagnozu patološkog narcizma. Kakve je taj neboloze sve izrekao i koliko je mržnje proširio, žalosno je ga normalan čovjek uopće može podržavati.
briatore briga mene za njezinu karijeru jesi ti gledao nju na tvu te kak ona odgovara na upite? taj cringe osmijeh, to pricam nesto samo da pricam al nema zapravo smisla i slicno…kampanja fokus na lgbt ekipu a kad ju pitas kak da prezivi prosjecna obitelj ona laprda gluposti…ajde pliz…u stilu Kolinde i da ce u hrv imat 8000€ placu
Čestitke svima koji su dobili na kladionici.
briatore žalosno je ga normalan čovjek uopće može podržavati.
Ključna rečenica u tvom postu.
Vidim da je ovdje nazivaju mutavom droljom i najglupljom osobom koja je ikad postojala, pa šta se čudiš . To je taj nivo birača i razgovora. Uopće nema smisla raspravljati.
Kako ono bi: "you lack qualifications to exercise free will".
Zero Sad zamisli da imaš vlastitu kladaru.
pogledaj si tekući račun svaki put kad popušiš na FFA kladi.
somethingwrong najbolje da napustis forum jer ipak si ti iznad nas koji ju prozivaju…nemoj da ti bude ispod casti da se druzis s takvim biracima