sanzo
Eh da, mounting. Joj znači meni je bilo fenomenalno kada je kliknulo. Nema mi draže nego kada mounta Monstera pa ga nakon udaranja raspizdi po onoj tintari
Presmiješno mi je kada doslovno na nekoj teksturi zapneš i on slučajno skoči i mounta, ono THE HELL, I WASN'T READY FOR THAT

Sram me priznati, ali iako su armori perverzija, ja sam nosio 50h Dante skin + Dante Sword (Charge Blade) zbog kojeg sam naučio igrati i koji je moj odabir weapona sada.
@Brijac ovo je jedna od onih igara ako imaš vremena gdje jednostavno moraš vjerovati ljudima i izdržati barem "story" da i tebi klikne. Kao kada ti netko preporuči anime, koji svi govore da je fenomenalan, ali da moraš izdržati prvih 5 epizoda koje su "užasne". Nažalost meni je tako bilo i ovdje, ali nakon toga samo razmišljaš kad ugasiš kako jedva čekaš da se vratiš u igru.
Ovako na papiru zvuči boring as shit.
"Joj znaš, priča je slaba, nema ti tu šta puno za raditi osim ubijati Monstere. Eh da i imaš dosta craftanja." 
Ja sam eto početnik ovdje za razliku od sanze, a opet da mi je netko pričao da ću imati faking 100h samo u base igri (tek me čeka Iceborne, za kojeg svi kažu da je fenomenalan) rekao bi jesi lud, samo je FF takav kalibar 
But here we are.